Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
To, ja na szybko, jak obiecywałamdorcia44 pisze:Świerze wieściMałgosia dojechała do domu na 2 w nocy,zmęczne bardzo.Miś całą droge bardzo grzecznie oczywiście na rączkach a nie w transporterze ,ślcznie siku było do kuwetki w samochodzie
bo gdzie indziej było fe
jest bardzo czystym kotkiem ,w domy głupieje bo z mojego pseudo metraża trfił na chałupe gdzie trzeba mu plan zrobić co by się nie zgubił ,spał w łóżku ,je ,biega jak szalony i myśle że trzeba będzie ograniczyć mu troche wolności bo biedny ocipieje.
Ulżyło mi i jestem wzruszona
Małgosiu dziękuje ci z całego serca.
![]()
Tiaaa, szczególnie,z e Misio zdrajca spi wtulony w szyje ....mojego mezaAlina1971 pisze:Cudne wieści.
Misio vel Duszek z racji daty przybycia do nas, odsypia, to u Kacpra, to u Poli. Koty go omijaja i udaja ze go ne madorcia44 pisze::ryk: najlepsza rola dla ciebieprzyjechałam z cmentarza iszybciutko zaglądam ,ciesze się ogromnie
Nie wiem jaki masz drapak ale mój 117 cm. opanowany bezbłędnie.Nareszcie ma przestrzen życiową
u mnie to już sie kisił i z bezruchu tylko w brzuszek by rósł.Kropka szuka Misia i płcze,musimy ciągle je przytulać ,słysze TŻ -moja laleczko ,moje kochania,kurcze co za chłop
![]()
Misiu bądz zdrów i szczęśliwy w nowym domku.
Misio do Ciebie pisze, bo własnie wlazł na klawiature.dorcia44 pisze:Moje bzdziągwy też wyżerają i nie mam co ich odpędzać bo itak larwy znajdą sposob żeby ryjca tam włożyć ,więc szykuje i dla nichi wiecie one i tak sprawdzają czy mała nie ma lepszego
tyle że u mnie i mleko wypijają dlatego nie kupuje im już smietanki
Zwierzęta cunie chowają się z dziećmi ,no to miało być odwrotnie
dzieci ze zwierzętami
śliczne masz dzieciaczki
Wiesz dzisiaj duzo nie jadłdorcia44 pisze:Żeby tylko nie załapał od kropci KKtak ładnie sie trzymał
jeżeli możesz wez go z rana do dobrego weta.Powiedz mu że miał szmery w oskrzelach ,ale pięknie zareagował na leki i po trzech dnich był zdrów ,jednak codziennie jezdziliśmy do weta żeby trzymac ręke na pulsie ,dostawał jakies wzmacnijące i uodparniające a wczoraj zaczeły sie oczka czerwienic ,zreszta wszystko wiesz,wizyta i leki ,ale je ładnie ?czy kicha ,prycha?czy bawi się?jak z piciem ?Ja mam dziś dupowaty dzień ,Misiaczku ,trzymaj się kochanie i nie choruj,przytulam cię mocno i miziam po brzuszku.Taaak on kocha klawiature i pisanie
niech pisze do mnie .Kropcia ,osowiała, trzeba ją nosic i miziać i gadać do niej ,więcej spi,jak był Miś to jedno sie wyspało to zaraz drugiemu spac nie dało,i ciągłe szalenstwa ,a teraz cisza
Rezydenci tez spokornieli ,dziwne te zwierza.Pierw fucza ,potem wzdychają i chodzą z kąta w kąt.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości