Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Medira pisze:Zgierz to z drugiej strony mojej trasyA czy ktoś może je podwieśc, tak do połowy Łódź -Piotrków Tr. ?
Beato ,świerzbem nie ma co się przejmować. Zazwyczaj jest tylko w uszach. Mialam wiele razy, inni tez i jeszcze ani ja ,ani inny kot się nie zaraził.
Baa ostatnio dkryłam , że mój Emir ma od roku bo nie wyleczyłam dokładnie na początku. A ja myślałam , że persy to mają takie brudne uszy![]()
Ta Zosia naprawdę ma takie boskie zielone oczy,czy tylko tak wyszło na zdjęciach cudo ?
Medira pisze:Magija, piszemy w tym samym czasie. Nie wiem dokładnie kiedy będę wracać. Będę dzwonić lub pisać , jak tylko wywiem sie na miejscu.
A Ty się zastanów , jak będzie wygodniej. Czy z Warszawy, czy w okolicach Piotrkowa.
Beata, świerzb to jedna z chorob mniej absorbujących. Wystarczy raz dziennie wyczyścic uszy i zakoplić dwa razy dziennie.
Jak umyjesz ręcce to nikt nie powinien się zarazić. Zresztą jeżeli macie takie możliwości mozna już teraz zapodać stronhold i zabije robale. Później tylko czyszczenie.
BeataC pisze:powiedzcie czy jak bede kota trzymac w osobnym pokoju to wystarczy, ze po wyjsciu umyje rece zanim pojde do dziecka? bo moj facet twierdzi ze bede musiala sie cala przebrac![]()
napiszcie jak mozna sie tym swierzbem zarazic.
i jeszcze jedno mnie martwi: maly ma ciagle kolki i przez to jest strasznie absorbujacy, wiec moze byc taki dzien ze nie bede mogla poswiecic kotu za duzo czasu i bedzie musial troche posiedziec w samotnosci
Magija pisze:Mediro, mi wygodniej z Piotrkowa, tylko tak jak pisałam - muszę wiedziec wcześniej trzy dni, zebym mogła powiadomoć osobę "koordynującą" z Wrocławia. Troszke się wstydzę, ale zapytam - upchnełabyś jeszcze trzy jamniki?
Medira pisze:Magija pisze:Mediro, mi wygodniej z Piotrkowa, tylko tak jak pisałam - muszę wiedziec wcześniej trzy dni, zebym mogła powiadomoć osobę "koordynującą" z Wrocławia. Troszke się wstydzę, ale zapytam - upchnełabyś jeszcze trzy jamniki?
upchniemy
Jak to sa szorstkowłose jemniki to mogę je nawet porwaćMialam kiedyś takie i uwielbiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 97 gości