Dójka kotów poszukuje domu - bardzo pilne :(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro paź 25, 2006 1:10 Dójka kotów poszukuje domu - bardzo pilne :(

Witam

Chciałbym najpierw napisac kilka słów o sobie, choć kiedyś czasami pisałem na forum to musiałem zmienić login. Do niedawna miałem to szczęście, że mieszkałem z dwójką kotów Cymesem i Misią, niestety zawirowania życiowe spowodowały, że muszę znaleźć im dom :(. Niestety sprawy rodzinne, a właściwie to jedna sprawa, sprawa rozwodowa sprawiła, że kocięta straciły praktycznie dom. Jeszcze do dnia dzisiejszego mieszkały z moją byłą żoną, ja wyprowadziłem się kilka miesięcy temu. Jednak moja była żona w dniu dzisiejszym wyjechała za granicę na rok czasu, mieszkam w wynajętym mieszkaniu gdzie niestety nie mam zgody na sprowadzenie dwójki kociąt, do tego mam pracę, w której wyjeżdżam dość często na kilka dni i nie mogę zostawiać ich samych na tak długi czas. W tej chwili kocięta są u moich Przyjaciół, do których czasami jeździły na 'kolonie', mają tam nawet swoich kocich znajomych. Niestety nie mogę umieścić ich tam na stałe, a sam nie jestem w stanie zapewnić im opieki. doszedłem do wniosku, że najlepszym rozwiązaniem jest znalezienie im domu, w którym będą szczęśliwe, niech przynajmniej one nie tułają się i nie są bardziej narażone na dodatkowe konsekwencje mojego rozwodu.
Kocięta jak już wspomniałem są dwa. Starszy Cymes 4 lata, wykastrowany, szary, polski dachowiec, spokojny, zdrowy. Młodsza Misia, 3 lata, także wykastrowana, szara także dachowego rodowodu, choć spokrewniona z rysiem o czym świadczą 'pędzelki' na końcach uszu. Oboje korzystają z kuwety, są zdrowe i nie mają zwyczaju demolowania mieszkania. Przyzwyczajone do życia w bloku, zresztą większość życia spędziływ bloku.
Proszę pomóżcie znaleźć im dom. Jestem z Wrocławia, mój telefon to 515094600. Na razie mam dla kociąt dom na około 2 tygodnie, ale nie bardzo wiem co dalej. :(

k

Krzysztof_WR

Od: Śro paź 25, 2006 0:52

Post » Śro paź 25, 2006 11:25

Hop do góry...Wrocławianie ważna sprawa!!!
Jurand,Eto'o,Gandalf i Fredek
Obrazek

Miciułka

Od: Czw kwi 20, 2006 10:49

Post » Czw paź 26, 2006 1:55

Witam

jeszcze w tym tygodniu postaram się zamieścić zdjęcia kociąt.

pzdr
k

Krzysztof_WR

Post » Sob paź 28, 2006 1:00

Witam

Mam dobrą wiadomość, znalazł się dom dla kociąt :). Na rok czasu będą miały domek u siostry mojej byłej żony. Wcześniej w tym samym miejscu mieszkały już kocięta i wiem jakie miały warunki, więc nie martwię się. Dodatkowo najważniejsze, nie będzie próby rozdzielenia ich.

Dziękuję wszystkim za pomoc, a swoją drogą postaram się jednak zamieścić na forum zdjęcia moich kociąt :) choć dorosłe to są .... po prostu kociołki (kocie aniołki)

pozdrawiam
k

Krzysztof_WR