Królewna Czekoladka, Krokodyle i Tygrysy (s. 103)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 21, 2006 21:30

Czekunia, Ty chyba czytając to mruczysz z rozkoszy jak traktor :wink: bo kto to słyszał, żeby jedną czekoladową Żmijkę aż tyle cioć kochało :wink: ?
:1luvu:

maluchy chore nadal - ale wesolutkie :? są już wstępnie chętni na dwóch chłopców; okaże się w praniu, czy mogę im kociaki oddać... kurczę, jeśli się nadadzą, to znów same baby mi zostaną :evil: oby i na nie szybko ktoś się skusił!
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Sob paź 21, 2006 21:34

coś niezwykłego :roll:
chciałam skasować posta, którego przez ślimaczenie się forum wysłałam dwa razy - i wiecie, co mi się wyświetliło? 'przepraszamy, ale możesz usuwać tylko swoje posty' czy to oznacza, że w tym samym czasie jakiś inny Wielbłądzio napisał słowo w słowo to samo :roll: :wink: ???
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Nie paź 22, 2006 7:21

Widzisz jak się te Wielbłądy rozpleniły po forum :ryk: i jeszcze Cię śledzą :lol: . U mnie co najwyżej pisze "Nie określono typu postu" :roll: .

Czekunia Kochanie, jak tam integracja z tymi dzikimi zwierzami? Próbujesz troszeczkę się z nimi dogadać? Wszyscy w domu zaciskamy masę łapko-kciuków :ok: :ok: :ok:.
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Nie paź 22, 2006 20:16

Za integrację :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Drahma

Od: Śro kwi 05, 2006 9:00

Post » Nie paź 22, 2006 20:39

powinnaś czuć się zobowiązana, puchata pralinko, ręce Ciociom puchną :wink:
Agnes pewnie znów zapracowana, a Ty chyba sama nie chcesz być internautką :( skrobnij coś do nas, Czekoladko :1luvu:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Wielbłądzio

Post » Nie paź 22, 2006 20:54

Agnes odcięta od netu :(
Gunia i Zulka&Fruzia
Obrazek Obrazek

GuniaP

Od: Czw sie 05, 2004 20:34

Post » Pon paź 23, 2006 7:24

Agnes, Ciebie to chyba ta globalna sieć nie lubi :wink: . Za powrót do nas :ok:
Czekunia cały czas o Tobie myślimy w domu, gdybyś wiedziała ile rozmów w ciągu dnia dotyczy Ciebie, to chyba dzwoniłoby Ci w uszkach :lol: .
Miziamy Cię wszyscy razem i każde z osobna

Obrazek
Obrazek

gattara

Post » Pon paź 23, 2006 10:36

Królewno, a tutaj to tylko fanki piszą (te kłopoty z netem to straszna rzecz, wogóle to nie wiem jak Ty i Agnes to wytrzymujecie :wink: )

Drahma

Post » Wto paź 24, 2006 2:23

cholerna technika :twisted:
tęsknimy, Królewno... :1luvu:

Wielbłądzio

Post » Wto paź 24, 2006 7:15

Czekunia !!!! Wracaj do nas :!:
Nie wiem co się u Was dzieje więc profilaktycznie :ok: :ok: :ok:
Obrazek

gattara

Post » Wto paź 24, 2006 10:18

Profilaktyka zawsze na czasie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Drahma

Post » Wto paź 24, 2006 21:37

No i narozrabiały Krokodyle :twisted: Pogryzły kabelki i odcięły nas od netu :roll: Aaaaaale się Agnes na nich wściekła :!: Aż mi sie ich żal zrobiło :roll: Dobrze, że dzisiaj dostałam od Cioci Wielbłądzio pyszne smakołyki- całą wielką bomboniere pełną pięknie pachnących myszek! I jeszcze inne pyszności :kotek:
To im dałam po kawałeczku, na otarcie łez. Sama też jedną zjadłam. Wprawdzie Agnes mi ją posoliła tym paskudnym proszkiem, ale i tak była pyyyyyyyycha :!: :!: :!:
A to, co Ciocia Wielbłądzio nazywa "trocinki" a Agnes animondka to też bardzo lubię.
W sumie to bardzo smaczny dzień dzisiaj miałam dzięki Cioci Wielbłądzio :1luvu:
Agnes mi przeczytała miły liścik od Cioci. Jak się wreszcie nauczę pisać na tym komputerze to sama odpiszę, pod warunkiem, że go Krokodyle nie zjedzą. A na razie poprosiłam moją Dużą, żeby Cioci pięknie podziękowała i poprosiła o wymizianie stadka Wielbłądziowego
Obrazek

agnes_czy

Od: Wto lip 05, 2005 13:48

Post » Śro paź 25, 2006 0:17

cieszę się Czekoladko, że umiliłam Ci dzień :D gdybym częściej tak mogła...
moje smoczyska rosną w oczach i dwa z nich są już zamówione: jak dobrze pójdzie, w weekend pójdą w świat... mój ulubiony mały Maślaczek :( tak marzyłam, żeby nikt, ale to nikt go nie zechciał :wink: :(

no proszę, jakie niedobre Krokodyliska :evil: a nie mówiłam, że dzikie zwierzęta to lepiej w klatkach trzymać :wink: mój Lucjan robi to samo :roll: :roll: :twisted: kabelki od modemu mam w paru miejscach przegryzione i poklejone taśmą, nie mogę wyjść z podziwu, że to tak działa! gryzie też kable od telefonu, ładowarkę, wszelkie troczki od ubrań, z zasłon (z okropnie ciężkiego i grubego materiału :roll: ) zrobił ażur :roll: dalej nie będę wyliczać, bo mnie szlag trafia...

Wielbłądzio

Post » Śro paź 25, 2006 7:18

Moje potffory też wiecznie wiszą na kablach, wszędzie mam pookręcane i pochowane te "cudowne kocie zabawki" :twisted: .

Czekusia jak to dobrze że u Ciebie wszystko dobrze :D . Miziam od samego rana.... :1luvu:
Obrazek

gattara

Post » Czw paź 26, 2006 0:37

wczoraj w nocy odkryłam, że Dranie prawie do reszty (tzn. jeszcze - nie wiem jakim cudem - działa) poszatkowały zasilacz :twisted: :twisted: :twisted:
Czekunia, to jak, integrujesz się, czy koniecznie chcesz wyprowadzić się od tej kochanej troskliwej Cioci, z którą mieszkasz...?
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Wielbłądzio

[poprzednia][następna]