4kotki i czipsy - Czesio na wywczasach.

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Nie paź 22, 2006 22:58

Z tymi zębami Cześka to jest jakaś magia jak nic - on miał tylko raz w życiu usuwany kamień, 2,5 roku temu a tak nic, zero problemów! Owszem - nie ma pełnego uzębienia, kilku brakuje, kilka mocno starte ale u 10-cio latka??

A tu jeszcze jedna poza Kropki pt. "no co się gapisz gupio - śpię jak m wygodnie" :ryk:
Obrazek
Pozdrawiam
Paulina z Abi, Laylą, Halo i Teodorkiem.

paulinatob

Od: Sob lip 15, 2006 10:57

Post » Nie paź 22, 2006 23:22

paulinatob pisze:Z tymi zębami Cześka to jest jakaś magia jak nic - on miał tylko raz w życiu usuwany kamień, 2,5 roku temu a tak nic, zero problemów! Owszem - nie ma pełnego uzębienia, kilku brakuje, kilka mocno starte ale u 10-cio latka??

A tu jeszcze jedna poza Kropki pt. "no co się gapisz gupio - śpię jak m wygodnie" :ryk:
Obrazek

Paulina, ta Twoja Kropka to nie jest żadna Kropka, tylko moja Pyśka! :twisted:

Mysia

Od: Wto lip 06, 2004 20:19

Post » Nie paź 22, 2006 23:24

Taaaa? A po czy poznałaś :twisted: jeśli mozna wiedzieć?

:lol:
Nie znam Pyśki, proszę mitu odowodnić :P
Pozdrawiam

paulinatob

Post » Nie paź 22, 2006 23:25

O, bardzo proszę 8) .

Obrazek

Mysia

Post » Nie paź 22, 2006 23:26

Wow! 8O
Faktycznie - one są z jednej foremki zrobione :P
Pozdrawiam

paulinatob

Post » Nie paź 22, 2006 23:28

paulinatob pisze:Wow! 8O
Faktycznie - one są z jednej foremki zrobione :P

Moja Pyśka jest trójmiejska. I jest moim najukochańszym, neurotycznym kotem, z brzuszkiem jak króliczek 8) .

Mysia

Post » Nie paź 22, 2006 23:32

Kropa jest tutejsza, podwórkowa-śmietnikowa z zabloku :lol:
Miała czwórkę rodzeństwa których od razu nie odłowiłam, a na drugi dzień już ich nie było :cry:
Jej mamusia ma na imię Pusia i jest bardzo mądrą koteczką. Mam tez na oku domniemanego ojca... :roll:

A ty masz jeszcze takie dymno kocisko prawda? Też niepoznański o ile się nie mylę? Pokażesz mi go? Marzy mi się taki kot... już ci kiedyś o tym pisałam... :twisted:
Pozdrawiam

paulinatob

Post » Nie paź 22, 2006 23:46

paulinatob pisze:Kropa jest tutejsza, podwórkowa-śmietnikowa z zabloku :lol:
Miała czwórkę rodzeństwa których od razu nie odłowiłam, a na drugi dzień już ich nie było :cry:
Jej mamusia ma na imię Pusia i jest bardzo mądrą koteczką. Mam tez na oku domniemanego ojca... :roll:

A ty masz jeszcze takie dymno kocisko prawda? Też niepoznański o ile się nie mylę? Pokażesz mi go? Marzy mi się taki kot... już ci kiedyś o tym pisałam... :twisted:

A, wiem,że Ci się marzy, więc już się zastanawiałam czy nie podebrałaś mi Pysi nie mogąc podebrać Myszaka :twisted: .

Moja Pyśka jest z gdańskiego schroniska, postanowiła z nami wyjść - miała kilka tygodni i z taką desperacją wspinała nam się po nogach, że nie było wyjścia. Prawdopodobnie była już wtedy zarażona panleukopenią - po przyjeździe się to rozwinęło...a więc jest kotem, który przeżył "P"...

A to Myszak, który nota bene jest dziewczyną, kielecką dziewczyną :

Obrazek

Mysia

Post » Pon paź 23, 2006 1:04

Jaka ona jest piękna... :love:
Cudny masz zwierzyniec, wiesz?

To ja jeszcze do kompletu poproszę bardzo mi przedstawić pozostałe 2 z twoich kociastych 8)
Właśnie obejrzałam się do tyłu na pokój i co? Śpią pokotem... wszyscy :lol: cała szóstka :lol: ech...
Pozdrawiam

paulinatob

Post » Pon paź 23, 2006 9:37

paulinatob pisze:Właśnie obejrzałam się do tyłu na pokój i co? Śpią pokotem... wszyscy :lol: cała szóstka :lol: ech...

Ja uwielbiam właśnie takie chwile ..np. wieczorkiem siedzę przd TV :oops: a cały zwierzyniec śpi szczęśliwy - wszystko jest w tedy na swoim miejscu (a ja najbardziej :D ).
Fajne fterka .
A Halo ma naprawdę śmieszną minkę
Ps. Masz jakieś zdjęcia dwugatunkowe? np....psio-kocie :wink: chętnie bym takie też zobaczyła
Pozdrowienia z Krakowa

as21

Od: Nie maja 14, 2006 8:15

Post » Pon paź 23, 2006 12:28

as21 pisze:Ps. Masz jakieś zdjęcia dwugatunkowe? np....psio-kocie :wink: chętnie bym takie też zobaczyła

och no z tym akurat jest problem :(
Moje koty i psy nie sypiają razem - to wina psów które lubia sypiac pojedyńczo, nie bawią się też - psy mam zbyt "brutalne" i kociaste stwierdziły że nie będą narażać swoich futerek :lol:

Mam gdzieś natomiast zdjęcia Halusia z młodą cc Corin, suczką mojej znajomej i najlepszą przyjaciółką Abiśki i Laluchy. Odgrzebię to wstawię.
Pozdrawiam

paulinatob

Post » Wto paź 24, 2006 0:27

O i proszę wedle życzenia - fotki mieszane :wink:

ObrazekObrazekObrazek

Obrazek
Pozdrawiam

paulinatob

Post » Czw paź 26, 2006 21:35

Dzisiaj Kropka była na szczepieniu. Dostałe pierwszą szczepionkę potrójną (wirusowe zapalenie nosa i tchawicy, kaliciwiroza i panleukopenia), za miesiąc powtórka - quadricat, kurcze nie mogę sobie przypomniejć tej czwartej choroby w quadricacie, chlamydioza chyba?
Czy szczepicie wasze koty na coś jeszcze?
Szczepicie na białeczkę profilaktycznie czy tylko kiedy jest taka potrzeba?
zastanawiam się czy szczepć na wściekliznę - Kropka jest i będzie domowa niewychodząca. Może zrezygnowac z tej szczepionki...

Za to Czesiek sprawił mi dzisiaj wielki prezent (kilkominutowy co prawda tylko ale zawsze) - wystawił do miziania brzuszek a brzuszek to ma Czesio wspaniały... mimo, ze jest strasznym grubasem to brzuszek jest zgrabny, płaski i umięśniony (tłuszczyk rozkłada się róznomiernie pod całą skórą Cześka wiec cCzesiek nie tyle tyje co rośnie).
Pozdrawiam

paulinatob

Post » Czw paź 26, 2006 23:00

Paulina aż wstyd się przyznać ale ja dopiero dzisiaj dostałam olśnienia co to za czipsy u ciebie :oops: Zawsze się zastanawiałam co to a dzisiaj eureka nareszcie wiem. :D
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Od: Pt sty 07, 2005 21:13

Post » Czw paź 26, 2006 23:10

safiori pisze:Paulina aż wstyd się przyznać ale ja dopiero dzisiaj dostałam olśnienia co to za czipsy u ciebie :oops: Zawsze się zastanawiałam co to a dzisiaj eureka nareszcie wiem. :D

:ryk: :ryk: :ryk:
Pozdrawiam

paulinatob

[poprzednia][następna]