A tu jeszcze jedna poza Kropki pt. "no co się gapisz gupio - śpię jak m wygodnie"

Moderator: Estraven
paulinatob pisze:Z tymi zębami Cześka to jest jakaś magia jak nic - on miał tylko raz w życiu usuwany kamień, 2,5 roku temu a tak nic, zero problemów! Owszem - nie ma pełnego uzębienia, kilku brakuje, kilka mocno starte ale u 10-cio latka??
A tu jeszcze jedna poza Kropki pt. "no co się gapisz gupio - śpię jak m wygodnie"![]()
paulinatob pisze:Wow!![]()
Faktycznie - one są z jednej foremki zrobione
paulinatob pisze:Kropa jest tutejsza, podwórkowa-śmietnikowa z zabloku![]()
Miała czwórkę rodzeństwa których od razu nie odłowiłam, a na drugi dzień już ich nie było![]()
Jej mamusia ma na imię Pusia i jest bardzo mądrą koteczką. Mam tez na oku domniemanego ojca...![]()
A ty masz jeszcze takie dymno kocisko prawda? Też niepoznański o ile się nie mylę? Pokażesz mi go? Marzy mi się taki kot... już ci kiedyś o tym pisałam...
paulinatob pisze:Właśnie obejrzałam się do tyłu na pokój i co? Śpią pokotem... wszyscycała szóstka
ech...
as21 pisze:Ps. Masz jakieś zdjęcia dwugatunkowe? np....psio-kociechętnie bym takie też zobaczyła
safiori pisze:Paulina aż wstyd się przyznać ale ja dopiero dzisiaj dostałam olśnienia co to za czipsy u ciebieZawsze się zastanawiałam co to a dzisiaj eureka nareszcie wiem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Google Adsense [Bot], Majestic-12 [Bot] i 115 gości