Wątek Azorka i reszty!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 19, 2006 18:47

No dobra, Kłopotynka dalej jest piękna i nawet młodsza niż kiedyś :wink: :lol: .
Nie bardzo już znajdę jakieś stare zdjęcia, jakość marna a i skaner się zbiesił ( to znaczy znajomy ze skanerem :ryk:). To i tak cud że udało się te zeskanować. Jakby co to wrzucę :wink: .
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Czw paź 19, 2006 23:14

Och jakie to były śliczniusie, szczególnie Falka :1luvu:
Zresztą nadal są, jakie to słodkie, że tak się kochają:-)
Powiedz mi, czy dużo kasy leci na utrzymanie tylu kotów? Mam na myśli żwirek, jedzenie......

Zagadka

Od: Wto kwi 25, 2006 17:21

Post » Pt paź 20, 2006 7:32

Oni wszyscy udają że się nie znoszą, na szczęscie mam dokumentację zdjęciową, w sądzie będzie jak znalazł :twisted: . Faktycznie Falka była przeuroczym kociakiem, zresztą wbrew pozorom wiele nie urosła od tamtych czasów :lol: , a jeżeli chodzi o zachowanie - nadal jest kociakiem.
Zagadko mało to wszystko nie kosztuje :( , jedzenie to jeszcze nic, gorzej jak trzeba weterynarza odwiedzać po kilka razy w tygodniu...
Azorek i Kiwaczek mieli być teoretycznie do oddania, ale okazali się kotami "specjalnej troski" i niestety nie było chętnych, zresztą jak człowiek odratował kociaki praktycznie z przypadków beznadziejnych to ma wyjątkowe wymagania jeżeli chodzi o ewentualny dom :wink: .
Z kasą jest różnie, najczęściej marnie, najwyżej człowiek schudnie :lol: a na koty musi być.
Obrazek

gattara

Post » Pt paź 20, 2006 9:12

gattara pisze:Mała Ufo-Wega :lol:

ObrazekObrazek

Bosssska :1luvu: Strasznie przypomina Prezesa, mojego pierwszego adoptusia :) Został mi po nim sentyment do dymnych kociaków

kothka

Od: Wto lis 09, 2004 12:50

Post » Pt paź 20, 2006 11:41

Kothka, a co to za puszyste małe w Twoim podpisie?
(Ja ostatnio mam sentyment do puszystych, wiadomo dlaczego:-)
Mogę sobie tylko wyobrazić ile jest roboty przy tylu kotach, ja ledwo nadążam żeby upilnować Lili jak mi wykrada skarpety z suszarki i z nimi lata po pokoju :lol: Wczoraj ją nakryłam na wynoszeniu cukru w kostkach z cukiernicy....Ja nie słodzę na szczęście :twisted: , ale TZ...zawsze się zastanawiałam, co ten TZ robi, że cukier zawsze ląduje poza cukiernicą, ale teraz już wiem! Na dodatek wsadzałam go spowrotem, bo nie skojarzyłam faktu :oops:

Zagadka

Post » Pt paź 20, 2006 12:14

Zagadka pisze:Kothka, a co to za puszyste małe w Twoim podpisie?
(Ja ostatnio mam sentyment do puszystych, wiadomo dlaczego:-)
Mogę sobie tylko wyobrazić ile jest roboty przy tylu kotach, ja ledwo nadążam żeby upilnować Lili jak mi wykrada skarpety z suszarki i z nimi lata po pokoju :lol: Wczoraj ją nakryłam na wynoszeniu cukru w kostkach z cukiernicy....Ja nie słodzę na szczęście :twisted: , ale TZ...zawsze się zastanawiałam, co ten TZ robi, że cukier zawsze ląduje poza cukiernicą, ale teraz już wiem! Na dodatek wsadzałam go spowrotem, bo nie skojarzyłam faktu :oops:

To puszyste małe to Romek - znaleziony jak miał 2-3 tygodnie, teraz już 2 miesięczny łobuz.
Teraz wygląda tak:
Obrazek Obrazek

/Mam ndzieję, że Azorek i reszta mi wybacza zaśmiecanie ich wątku :twisted:

kothka

Od: Wto lis 09, 2004 12:50

Post » Pt paź 20, 2006 12:19

A zaśmiecajcie sobie na zdrowie :lol: , Romek jest tu zawsze mile widziany :D .
Obrazek

gattara

Post » Sob paź 21, 2006 21:50

Hihi, to pozdrawiam Romka, śliczny!

Zagadka

Post » Sob paź 21, 2006 22:30

A czy ja mogę prosić nowe fotki Azorka i Kiwaczka?
:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Jestem ich ukrytą fanką! :oops:
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Nie paź 22, 2006 0:54

To ja poproszę o Wegę - w jaknajwiększej ilości...no, taką mam słabość, ale to już wiesz :D

Wega ma uszy, że mucha-nie-siada !!!
Żadna z moich nie chce takich mieć... :? ... widocznie sobie nie zasłużyłam :twisted:
(o zielonych oczach nawet nie wspominając...a tak OT - do kiedy trwa ostateczne wybarwianie oczu?)

gauka1

Od: Śro cze 28, 2006 21:40

Post » Nie paź 22, 2006 9:30

Romek jest cudny, ma coś ujmującego w oczętach! Jak Azorek i reszta? Mam zaległości na forum...
Obrazek
ObrazekObrazek

TyMa

Od: Wto maja 02, 2006 7:58

Post » Nie paź 22, 2006 12:30

TyMa pisze: Jak Azorek i reszta? Mam zaległości na forum...

Azorek bez większych zmian :( , reszta ma się dobrze. Za jakiś miesiąc planujemy kastrację Kiwaczka, ależ to zleciało 8O .

gauka1 pisze:To ja poproszę o Wegę - w jaknajwiększej ilości...no, taką mam słabość, ale to już wiesz

Nie mam na razie nowych zdjęć, robią się :wink: , jak wywołam umieszczę ze specjalną dedykacją od Gwiazdy :lol: . To jeszcze udało mi sie wygrzebać :D :

ObrazekObrazekObrazek

Tu z Kiwaczkiem

Obrazek

CoToMa pisze:A czy ja mogę prosić nowe fotki Azorka i Kiwaczka?
Jestem ich ukrytą fanką!

Tyle jeszcze nadaje się względnie do stanu używalności :wink:

ObrazekObrazekObrazek

A tu sam Kiwaczek

ObrazekObrazek

Niedługo wrzucę nowe zdjęcia, Kiwaczek już przypomina dużego kota :lol: , chociaż waży zaledwie 2,5 kilo, on już chyba niewiele urośnie, ma to związek z urazem mózgu z kocięctwa. Zostanie takim "mikrokocurkiem".
Obrazek

gattara

Post » Pon paź 23, 2006 8:52

Heh jaki słodki zezik :lol:

Zagadka

Post » Pon paź 23, 2006 15:18

Zezik jest super! :)
Ależ ten czas leci... takie maleństwo jeszcze niedawno z niego było.
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Śro paź 25, 2006 13:48

Już wydawało sie że stan Azorka względnie się ustabilizował. Tej nocy niestety nastąpiło bardzo silne pogorszenie, były takie chwile że myślałam......
Dostał dzisiaj leki, zobaczymy co będzie...... :?:
Obrazek

gattara

[poprzednia][następna]