makaranka, lrafał, ofromne dzięki za transport..

Moderator: Estraven
kasia essen pisze:niech dadza mu jeszcze troche czasu,moj jeszcze troche po kastracji oblewal mieszkanie,a poza tym filip faktycznie ma jakies krysztaly i to jest powod,moze go cos boli i dlatego pogryzł....on musi najpierw sie zaaklimatyzowac i wyzdrowiec,,a to potrwa,,biedny kocio,moze niech ogranicza mu narazie przestrzn do lazienki by wszystkiego nie oblewał,,,
aamms pisze:kasia essen pisze:niech dadza mu jeszcze troche czasu,moj jeszcze troche po kastracji oblewal mieszkanie,a poza tym filip faktycznie ma jakies krysztaly i to jest powod,moze go cos boli i dlatego pogryzł....on musi najpierw sie zaaklimatyzowac i wyzdrowiec,,a to potrwa,,biedny kocio,moze niech ogranicza mu narazie przestrzn do lazienki by wszystkiego nie oblewał,,,
Też poradziłam ograniczenie przestrzeni.. zobaczymy..
Tłumaczę, że stres, kastracja, chyba kryształy - to za dużo na jedno małe nieszczęśliwe futerko..
Mam nadzieję, że Filip dostanie wystarczająco dużo czasu.. ale nie jestem tego taka pewna..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Google Adsense [Bot], Majestic-12 [Bot] i 109 gości