Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kalejdoskop pisze:Mam bardzo dobrą wiadomość ten drugi kotek znalazł już dom
Zabrałam go do weterynarza został odrobaczony oraz zaszczepiony na choroby zakaźne i wściekliznę... A kilka dni później wykastrowany, a następnie znalazł sie w nowym domu![]()
Tak strasznie się cieszę, że kotek znalazł dom, a to wszystko dzieki wam i waszym zakupom na bazarku na rzecz RIO. Jesteście kochani, nie wiem jak się wam odwdzięczę
Kalejdoskop pisze:Śliczny biało-bury "Rio"![]()
![]()
Jest nieśmiałym kocurkiem, ale jeśli się do kogoś przyzwyczaii to domaga się pieszczot... Jest naprawdę kochany. Po śmierci właściciela nikt się nim nie zajmował. Kotek przychodzi do nas na mleko i coś do jedzenia. Jak była akcja WHISKAS to zamówiłam dla niego darmowe jedzenie, teraz niestety się skończyło... Zbliża się zima... Jak mi się uda, to zrobię, Rio zdjęcia i wkrótce zamieszczę...
Kalejdoskop pisze:Po rozmowie z rodziną, stwierdziliśmy, że RIO u nas zostaje
Slonko_Łódź pisze:Jakoś tak strasznie tajemniczy ten kot.... Dlaczego nie chcesz podać gdzie jest? A może go wcale nie ma co?
atiwoj pisze:Slonko_Łódź pisze:Jakoś tak strasznie tajemniczy ten kot.... Dlaczego nie chcesz podać gdzie jest? A może go wcale nie ma co?
Mam nadzieje,ze Kalejdoskop nie zrobil sobie darmowych aukcji na KB..
Użytkownicy przeglądający ten dział: ametyst55, Blue, Google [Bot], kasiek1510, zuzia115 i 105 gości