Nie wiem czy widać coś więcej niż tylko kupę futra w okrągłym koszyku..

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ElaKW pisze:Wszystkie Twoje koty sa piekne, a Felus wyszedł rewelacyjnie
Niestety zdjęcie Puchatka nie jest juz takie super, ale faktem jest, że czarnym kotom bardzo trudno jest zrobic ładne zdjęcie.
Nikuś - odkąd go ostatnio widziałam - wypiękniał i zrobił sie strasznie puszysty!!! Jego ogon ma chyba kilometr
ElaKW pisze:aamms - śliczniaste są Twoje futra
a jak często je czeszesz? chyba masz sporo pracy, bo i kolejka długa....
Ciri pisze:Aniu, piękne są te Twoje kociaste!![]()
A Nikusiowi moja Mila chętnie odstąpi jakiś kilogram, lub nawet półtora
aamms pisze:Dasia, Miś to malutki kocio..![]()
Dwa byłyby potrzebne, żeby osiągnąć wagę i wielkość Vice..
aamms pisze: (...)
I miałaś rację jak widać..Ale muszę się przyznać, że do tej pory nie miałam czym uzupełniać, bo ostatnie sesje fotograficzne kociastych Nikuś przeczekiwał
Dopiero dzisiaj łaskawie raczył pokazać odwrotną stronę, tylko dlatego, że MariaD nie zaczęła wizyty od obcinania pazurów kociastym..![]()
![]()
MariaD pisze:aamms pisze: (...)
I miałaś rację jak widać..Ale muszę się przyznać, że do tej pory nie miałam czym uzupełniać, bo ostatnie sesje fotograficzne kociastych Nikuś przeczekiwał
Dopiero dzisiaj łaskawie raczył pokazać odwrotną stronę, tylko dlatego, że MariaD nie zaczęła wizyty od obcinania pazurów kociastym..![]()
![]()
![]()
![]()
Taaa, trzeba dać trochę luzu kociastym by sie nie uwarunkowały jak np.
- Feluś wchodzący w pierwszą szybkość kosmiczną na widok papieru toaletowego w rękach aamms (będzie wycierać oczy),
- Miś na widok grzebienia w rękach w.w. robi za niewidzialnego kota w najbliższej nanosekundzie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 156 gości