rambo_ruda pisze:gauka1 dołączam się. Ten poniedziałek jest tragiczny. Jestem co miesięcznie terroryzowana przez własną fizjologię.![]()
Nie bój, nie jesteś sama

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
rambo_ruda pisze:gauka1 dołączam się. Ten poniedziałek jest tragiczny. Jestem co miesięcznie terroryzowana przez własną fizjologię.![]()
rambo_ruda pisze:To życze twoim współpracownikom zaparć za te intrrrygii żeby im zawsze papieru zabrakło
CoToMa pisze:I żeby drzwi do wc się zacięły!
Carmella pisze:a co Cie tak do uśmiechu doprowadziło ?? Zdjęcie z misiem ??
czarna.wdowa pisze: najważniejsze to starać się nie brać udziału w całym tym cyrku
rambo_ruda pisze:gauka1 dołączam się. Ten poniedziałek jest tragiczny. Jestem co miesięcznie terroryzowana przez własną fizjologię.
JoasiaS pisze:ej, Marudy Jedne, musicie tak od poniedzialku narzekac?? Podczytuje sobie watek po cichutku, temat o kocich stópkach nastrajał mnie tak pozytywnie, a te uderzyły w stresujące tony...
Przywołuję Panie do porządku, zamieszczając zdjęcie stópek mojej Kropki jak była malutka, prosząc tym samym o bardziej OPTYMISTYCZNE TEMATY. I wcale nie musi być o stópkach! Może być o rozczulających sennych pozach na przykładPozostawiam to inwencji twórczej Autorki wątku i jej Gości
Byle nie było marudzenia!!
Joasia
gauka1 pisze:No i zacichły, no! Poobrażały się dziewczyny, czy jak?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot], Kankan i 44 gości