Rude cudeńko! Kraków :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto paź 17, 2006 14:07

Iburg pisze:To Rudy miał juz jakis domek, bo ja zrozumialam że był u Dominika na tymczasie a wcześniej był u Liwii

Rudy trafił do Liwii dawno temu i ona szukała jemu domku. Ten się znalazł, ale wakacje, różne sprawy i takie tam spowodowały, że termin oddania go przesuwał się cały czas, Liwia jednak uparcie miała ten domek za bardzo dobry i trzymała Rudolfa i rezerwację :)
No i wreszcie wycieczka i mały trafił do tego domu, ale nie na długo. Domek był najlepszy, forumowy, kotek najwspanialszy, ale niestety wyszło w praniu na jaw, że ta dziewczyna chciała go i nie skonsultowała tego z nikim, a nie bardzo się mogli zgodzić na kolejnego kota. Do tego mały ciągle dopominał się o głaskanie, to taki mały terrorysta, płacze ile razy zostaje sam, że nie może spać z kimś w łóżku przytulony, że nikt się nim nie zajmuje. Przed chwilką Ola poszła pod prysznic to darł się jej pod drzwiami jak by go okropnie pokrzywdzono ;)
Mały więc wrócił do Krakowa, Liwia ma u siebie problemy ostatnio z kotkami i nie chciałem żeby ten wpadł w stado z niezdiagnozowaną chorobą jeszcze. Dlatego powiedziałem Liwii aby przywiozła go mi :) Skoro już się pojawił to porobiłem zdjęcia i dałem ogłoszenia, tego samego dnia już znalazł się ktoś kto go przygarnie (nawet nie tylko jeden!) i wierzymy że tym razem to będzie TEN domek :)
Dominik, Ami & Malwa
Obrazek

dominik

Od: Wto sie 08, 2006 0:59

Post » Wto paź 17, 2006 16:30

Liwia pisze:jeden z braci Rudego mieszka w Malborku, u forumowej nezumi.

(

to ten czrny łobuz , którego wiozłam do Torunia?

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Śro paź 18, 2006 21:54

To ja tylko na chwilkę by ogłosić :)

Rudasek vel Filipek jak to zostanie nazwany dziś znalazł swój kochający domek :) Zamieszkał w Krakowie na Cichym kąciku :)

Dziękuję wszystkim za odpowiedzi :) Niedługo jak przejdę operację dokocenia kolejne kolejne zdjęcia i adopcje :D
Dominik, Ami & Malwa
Obrazek

dominik

Od: Wto sie 08, 2006 0:59

[poprzednia]