Calinek/Franek - ZOSTAJE U ZUZANKI NA STAŁE:)))!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie paź 15, 2006 21:31

a jak dzis Calinek
nadal kiwaczek
czy już lepiej??
i czy on idzie do jakiegos domku tymczas
czy nadal u ciebie kwiatkowa bedzie do adopcji
czekal?
Iwona
Obrazek Obrazek

iwona72

Od: Pt gru 09, 2005 20:51

Post » Nie paź 15, 2006 23:16

kiwaczek kiwa się troszeczkę, i trochę krzywo chodzi. myślę, że on do końca sprawny nie będzie :cry: ale radzi sobie dobrze, nawet stara się biegać, bawi się... ma iść na tymczas do zuzanki jutro, zobaczymy jak sobie tam będzie radził. bardzo bym chciała, żeby już do swojego stałego domku pojechał, on się tak przyzwyczaił u mnie, dobrze się czuje, kocha moją kocicę, a będzie musiał pojechać do noewgo domu, a potem pewnie do nowego :cry: jeżeli coś w ogóle się znajdzie, on jednak ułomny jest... bardzo mnie rozczula ta jego kiwaczkowatość :oops:

kwiatkowa

Od: Śro gru 07, 2005 0:12

Post » Nie paź 15, 2006 23:25

kwiatkowa wierze ci
nad takim wyjątkowym kotkiem
trzeba sie wyjątkowa zajac
i bedziesz tęsknic
tym bardziej ze mu zycie uratowałas
on musi znależc domek
ktory mial juz kota
albo ma
i wie co to znaczy kocia biedna duszyczka
co trzeba jej wyjątkowej opieki i troski
Iwona
Obrazek Obrazek

iwona72

Post » Nie paź 15, 2006 23:32

Jak to "jeśli w ogóle"? Na pewno się znajdzie super dom dla Calineczka, już niedługo. Jak można nie kochać takiej biedotki dzielnej małej? Trzymam kciuki za domek, najlepszy ze wszystkich :ok:
Obrazek
Muszka & Miszka

eulalia

Od: Czw wrz 23, 2004 11:09

Post » Pon paź 16, 2006 0:58

kwiatkowa

Post » Pon paź 16, 2006 1:00

śliczny jestes Calinku
i musisz znaleźć sliczny
domek :)
Iwona
Obrazek Obrazek

iwona72

Post » Pon paź 16, 2006 4:02

Jest śliczny, coraz ładniejszy. I bardzo mruczasty...
Bardzo bym chciała, żeby znalazł dom. Dom, który przyjmie go z jego Calinkową ułomnością. Przecież ona nie jest wielka :oops:

kwiatkowa

Post » Pon paź 16, 2006 11:38

Ojej, pewnie, że nie- na pewno nie przeszkadza mu w byciu stuprocentowym kotem 8) A ten jego "makijaż" na jednym oczku po prostu mnie rozbraja i powala :lol:
Obrazek
Muszka & Miszka

eulalia

Od: Czw wrz 23, 2004 11:09

Post » Pon paź 16, 2006 15:24

Dostałam zapytanie o Calinka. Odpowiedziałam i podałam kontakt do Ciebie, Anielico. Pani z Kalisza, ma już roczną kotkę i chce drugiego. Zadawała rozsądne pytania, więc może, może...
Obrazek

morisowa

Od: Wto lut 28, 2006 9:31

Post » Pon paź 16, 2006 15:33

nio
to trzymamy kciuki
by pani byla
rozsądna
i wiedzial ze to koek troszke inny :)
ale mimo ulomnosci cudny
i ze trzeba dbac o niego
i kochac !!
Iwona
Obrazek Obrazek

iwona72

Post » Pon paź 16, 2006 16:05

Kciuki dla Calinka :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

zuzanka

Od: Śro sty 14, 2004 18:46

Post » Pon paź 16, 2006 18:59

No to czekamy czy pani się odezwie. Byliśmy dzisiaj z Calinkiem u pani weterynarz. Powiedziała, że jest śliczny, super i że może tak w 100% nie będzie sprawny, ale powinno być jeszcze lepiej. Czyli ta ułomność będzie naprawdę minimalna :lol:

Calinek bardzo grzeczny, w samochodzie leżał sobie na siedzeniu z tyłu, bez kontenerka. Po powrocie do domu pobiegł do kuwetki i wszystko załatwił. Rośnie z niego SuperKot!

Marzę o dobrym domku dla maucha :oops:

kwiatkowa

Post » Pon paź 16, 2006 20:23

Calinku marzenia sie spełniają
wiec..
oby trafil sie dobry domek :ok:
Iwona
Obrazek Obrazek

iwona72

Post » Pon paź 16, 2006 23:33

Calinek już u zuzanki. Tęsknię... :cry:

kwiatkowa

Post » Wto paź 17, 2006 10:19

wiec było tak :

po wyjściu kwiatkowej Calinek umoscił sie na moich kolanach rozmruczał sie i poszedł spać, choc miałam inne plany na wieczór, nie miałam sumienia go ruszać i tak sobie spał z godzinkę
a potem wstał, przeciagnał się i hopla do zabawy :D

moge powiedziec, że na pierwszy rzut oka zupełnie nie widac po nim że jest "inny", mogłabym uznac, że mu sie nogi rozjeżdzają z powodu mojej sliskiej podlogi bez dywanów :)

zrobił piekne siu i kupala w kuwecie Nitki :) Niteczce niestety sie to nie spodobało :evil: , były prychania, ale z daleka
miałam nadzieję, że jak tym razem zobaczy takiego cąłkiem malutkiego kotka to jakies instynkty macierzyńskie sie obudzą, ale widac za długo była sama i na razie jest ciezka obraza majestatu księzniczki,
wczoraj nie dała sie pogłaskać a dzis nie przyszła na tradycyjne poranne mizianki

Calinek szalał cały wieczór ze wszystkimi myszami jaki mamy w domu :lol: O dziwo, szalał tez z taka piszczaca myszą która ostatnio nabyłam na wystawie kotów od Kasi , a nasza Nitka sie jej boi :oops:
padł dopiero po 23ej :D
na noc Calinek wyladował u mnie w pokoju, głównie ze wzgledu na frustrację Nitki, chciałam zeby swobodnie łaziła po domu w nocy
a Calinek oczywiscie wpakował mi sie do łóżka, miauknął 3 razy i zasnął

rano obudziała mnie jego walka z moja ręką :twisted: upatrzył sobie mój pierscionek i usiłował go odgryźć 8O , nic nie pomagało, dopiero schowanie reki pod kołdre

dzisiaj strasza córka ma mało zajeć wiec Calinek bedzie sam jakieś 3 godziny, spedzi je w moim pokoju, ma tam kuwete, posłanie ze swojego reczniczka , wode i zabawki, choć spodziewam sie że spedzi czas na moim łózku, to swietne miejsce do zabawy :D

ostatnio Niteczce zajęło dobry tydzien przyzwyczajenie sie do nowego lokatora, zobaczymy co bedzie dalej

jedno moge powiedzieć : Calinek jest przeuroczy, to słodziak nad słodziaki, mozna sie zakochac od pierwszego wejrzenia :1luvu:

kotek po takich przejsciach zasługuje na super superaśny dom

zuzanka

Od: Śro sty 14, 2004 18:46

[poprzednia][następna]