maluchy mają domy :) oba :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw paź 12, 2006 12:35 maluchy mają domy :) oba :)

O to ja, TOBI
Obrazek
mam dwa miesiące i szukam domu, ale nie takiego zwykłego ale fajnego, gdzie beda się ze mną bawić i wogóle, żadnych krzyków i wychowania

a to jest PLAMKA
Obrazek
ona tez szuka domu, tez fajnego i takiego co pokocha ją bardzo , jest ode mnei strasza moze dwa tygodnie, ale jest
Ostatnio edytowano Czw lut 22, 2007 11:46 przez aga-lodge, łącznie edytowano 13 razy

aga-lodge

Od: Wto paź 05, 2004 13:51

Post » Czw paź 12, 2006 12:42

Maluchy przyjechały do mnie we wtorek wieczorem,
Tobie jest kotem parkinogowym, urodzil się na parkingu, ale niestety tam nie był mile widziany, z mama zamieszkał w piwnicy, a teraz mieszka u nas :)
ma pieknie umaszczony brzusio
Obrazek
ma około dwóch miesięcy, jest pięknie marmurkowy,

Plamka jest bardzo nietypowa, bo biało-niebieska, mieszkała na szpitalu, dziewczynom udalo sie ją złapać, była jedną wielką pchłą, ale teraz jest już małym pieknym kocieciem, mimo, że starsza od Tobiego to mniejsza od niego, ale lanie mu spuszcza 8)

Obrazek
Ostatnio edytowano Czw paź 12, 2006 17:57 przez aga-lodge, łącznie edytowano 1 raz
"Niczego nie można cofnąć. Niczego nie można naprawić. Inaczej bylibyśmy wszyscy świętymi. W zamiarach życia nie leży nasza doskonałość. Miejsce doskonałości jest w muzeum"..

aga-lodge

Post » Czw paź 12, 2006 17:54

mieszkamy w łazience u tej Dużej, strasznie mała ma tą łazienkę :( więc ciągle jej zwiewamy 8) a Ona się śmieje, że jej koty na zawał zejdą i chyba ma rację , bo te dwa duże koty jakieś takie nerwowe są , jakbym miał co najmniej 1,8m wzrostu :lol: no ale póki nie zaczepiam, jak nie chcą to nie :roll:
Plamka miała bys spokojna, ale ciągle mnie leje, ciągle :roll: :wink: teraz Ona śpi , uciekła Dużej 8) a ma takie fajne miejsce 8) ale nie powiem, bo Duża filuje :wink:
"Niczego nie można cofnąć. Niczego nie można naprawić. Inaczej bylibyśmy wszyscy świętymi. W zamiarach życia nie leży nasza doskonałość. Miejsce doskonałości jest w muzeum"..

aga-lodge

Post » Pt paź 13, 2006 9:36

może mała pogoń :)
Obrazek
a teraz mu wleje 8)
Obrazek

Obrazek

odpoczne chwile :)
Obrazek

i ja też :)

Obrazek

aga-lodge

Post » Sob paź 14, 2006 17:09

Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek

juz prawie zapomniałam jak to jest mieć w domu dwa małe kociaki, szleństwo :) zabawa :lol: i oczy dookoło głowy :lol:
a do tego mruczenie na cały regulatorek :lol:

komu te małe przyjemności :?: :?: :?: :wink:

aga-lodge

Post » Nie paź 15, 2006 12:21

up :!:

aga-lodge

Post » Pon paź 16, 2006 11:25

maluchy szalalejana calego :lol: stresują moje koty , bardzo ,mamy sporą obraze kocią :( ale tak musi byc póki co ,
Tobi I Plamka to prawdziwe wulkany energii i bardzo przyjacielskie, Tobi zachęt nie potrzebuje , On kocha ludzi,
Plamka jest deczko lękliwa, ale jak się juz ułoży na kolanach to jest w niebie mruczankowym

aga-lodge

Post » Pon paź 16, 2006 11:30

:D Ale zazdroszczę ci tych kocich gonitw codziennych :D Prześliczna z nich para łobuziorów 8)
Obrazek
Muszka & Miszka

eulalia

Od: Czw wrz 23, 2004 11:09

Post » Pon paź 16, 2006 11:43

I jeszcze jednego nie rozumiem- kiedyś ludzie za wszelką cenę szukali oryginalnego kociaka- koniecznie jakiegoś "innego". A teraz kłopot z domkami mają takie małe cudeńka, jak marmurki, czy niebieskie :roll: Nie rozumiem...
Obrazek
Muszka & Miszka

eulalia

Od: Czw wrz 23, 2004 11:09

Post » Wto paź 17, 2006 9:16

dzis chyba juz nic nie jest w cenie , jak persy trafiają do schronu to dla mnie oznacza, że coś niedobrego się z nami dzieje, z nami ludźmi :(

aga-lodge

Post » Śro paź 18, 2006 10:25

Ślicznotki, proszę na pierwszą stronę
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Śro paź 18, 2006 14:59

Piękne są, oba! I Plamka (ech ale duet z moją Kropka by stanowiły :lol: ) i Tobi który ma imie takie, jakie ja miałam przezwisko w podstawówce :lol: ja protestuję 8)
Pozdrawiam
Paulina z Abi, Laylą, Halo i Teodorkiem.

paulinatob

Od: Sob lip 15, 2006 10:57

Post » Czw paź 19, 2006 9:50

Znów podniosę :wink:
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Czw paź 19, 2006 10:08

mlodziez daje czadu , szaleje ostro i zaczepia stare ciotki :wink: lapie za ogony :wink: i a to im się bardzo niepodoba, \maluchy zas mają to totalnie w nosie :lol: i szalają jak tylko mogą :lol:

aga-lodge

Post » Pt paź 20, 2006 1:45

up :!:

aga-lodge

[następna]