Mela....
Melunia....

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mokkunia pisze:Co teraz? Leczenie od nowa? Ale jak, żeby w końcu było skuteczne?
Beliowen pisze:Berni, czym leczyłaś?
Metronidazolem?
Jeśli tak - 8 dni to bywa za mało...
Teraz powinien być inny lek, nie tym samym.
To się zdarza niestety
berni pisze:Beliowen pisze:Berni, czym leczyłaś?
Metronidazolem?
To się zdarza niestety
Kocięta dostawały w zastrzyku sultridin a moje dorosłe metronidazol dopyszcznie.
Niestety mój Dzerry fatalnie go znosił, w czwartym dniu zaczął wymiotować i wetka kazała odstawić, mówiąc że chyba wystarczy. Dzisiaj się od nich dowiedziałam że to jednak za krótko i że trzeba było z nim jeżdzić na zastrzyki. kurka, tylko trzeba było mi powiedzieć, to oni są wetami.
Wszystkie dostawały lakcid i lakcidofil a moje dorosłe bez biegunki actimel i jogurty naturalne.
Beliowen pisze:berni pisze:Beliowen pisze:Berni, czym leczyłaś?
Metronidazolem?
To się zdarza niestety
Kocięta dostawały w zastrzyku sultridin a moje dorosłe metronidazol dopyszcznie.
Niestety mój Dzerry fatalnie go znosił, w czwartym dniu zaczął wymiotować i wetka kazała odstawić, mówiąc że chyba wystarczy. Dzisiaj się od nich dowiedziałam że to jednak za krótko i że trzeba było z nim jeżdzić na zastrzyki. kurka, tylko trzeba było mi powiedzieć, to oni są wetami.
Wszystkie dostawały lakcid i lakcidofil a moje dorosłe bez biegunki actimel i jogurty naturalne.
Berni, a Furazolidon?
Albo - fenbendazol, tylko podawany przez 5 dni pod rząd?
Sultridin działa na kokcydia?
To nie jest kotrimoksazol?
berni pisze:125 zł - leczenie kotów sultridinem, ketakonazol + rozważenie tabletek na 20 części. Wiem to ogromna kwota, sama się zdzwiałam jak usłyszałam
Blue pisze:berni pisze:125 zł - leczenie kotów sultridinem, ketakonazol + rozważenie tabletek na 20 części. Wiem to ogromna kwota, sama się zdzwiałam jak usłyszałam
Czekaj, chyba czegos nie doczytalam - po co dawalas Ketokonazol?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 70 gości