Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Aga86 pisze:gattara pisze:Hakerku Ty już jesteś baardzo mądrym kotem, nauczysz się korzystać z kuwetki w swoim czasie
. Rośnij zdrowo Słoneczko
.
Oj, tak w swoim czasie, dzisiaj rano pani wsadziła mnie do kuwetki, a ja co szmych z niej i obok zrobiłem piękne, ale mówiem wam pięknie sio. Ale chyba tym zdenerwowałem troszkę pana - bo prawdę powiedziawszy o 3 w nocy się tak wierciłem, kręciłem, pan wsadził mnie do kuwety, a ja w nogi i soo i qpelca na podłogę zrobiłem. A to mina pana
, ale i tak mnie wymiział
, ale mówił coś, że będę maił wyższą kuwetę z której sam nie ucieknę.
Yzalbe pisze:Jaki slodki maluszek ^_^
Przypomnialam sobie jak odchowywalam Żabkę, ktora odrzucila mama i 1,5 tygodniowa Chou znaleziona na ulicy.
Ah... karmienie co 2 godziny, masowanie brzuszkow, podcieranie zadkow, ogrzewanie... 24h w stanie najwyzszej gotowosci
Aga86 pisze: Z sio jest troszkę gorzej bo rano zapomnialem wskoczyć do kuwetki z tylnym łapkami włozyłem tylko przednie łapki no i pyszczek a najważniejszą część zostawiłem poza kuwetą, ale na szczęście zapobiegliwy pan wsadził mi co trzeba do kuwety..
lisboa pisze:Też kiedyś byliśmy tacy mali! - Frendzel i Sajgon![]()
Aga86 pisze:Haker ma się dobrze. Nowe legowisko - budka w drapaku Pysi- bardzo się mu podoba po zwiedzaniu pokoju zawsze ochoczo wraca do niej na spanko. A kuwetka stojąca obok już nie jest taka fee bo wczoraj wieczorem zrobił qpela. Z sio było troszkę gorzej, bo rano zapomniałem wskoczyć do kuwetki z tylnym łapkami, włożyłem tylko przednie łapki no i pyszczek a najważniejszą część zostawiłem poza kuwetą, ale na szczęście zapobiegliwy pan wsadził mi co trzeba do kuwety.
.
Mamy nadzieje, że teraz nauka czystości będzie postepowała w dobrym kierunku.
Nasze maleństwo jest w trakcie odrobaczania. Podajemu mu zawiesine pyrantelum i stracił troszkę apetyt, ale na wadze przybiera - waży około 440 g.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 45 gości