Prawie jak syjam ;) w nowym domku!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro paź 11, 2006 9:30

Z tego co wiem od Bluerat to w Radlinie u jakiejs osoby opiekującej sie kotami jest kotek bez łapki. Tam tez jest bardzo trudna sytuacja. I kotek nie bedzie mógł przetrzymać w tych warunkach zimy.
Ale tak jak pisze Mamamuminka Amorek najpierw musi sie zadomowic. musi byc wykastrowany.
A bezłapki to naprawde wspaniale koty, sama mam takiego. Jest szybki i skoczny, co nie oznacza że dadza sobie same rade na dworze.
Obrazek
Obrazek

Iburg

Od: Wto sty 04, 2005 21:52

Post » Śro paź 11, 2006 12:47

Tak wogóle to gratuluję zakocenia :wink: I pomyślnej akcji transportowej

Vikamila

Od: Czw sty 26, 2006 20:28

Post » Śro paź 11, 2006 15:13

Iburg pisze:Czyli wniosek taki że należało kota zostawić tam gdzie był.

Po raz drugi prosze, żeby nie wmawiać mi, że napisałam cos, czego nie napisałam :evil:

BTW kot jest faktycznie strasznie zaniedbany, bida z nędzą. :?

EOT, bo sie nie zrozumiemy. Dla Was brak ogłoszen tu i teraz jest brakiem ogłoszen w ogóle.
Tak mi się jeszcze kojarzy z historia kota zaginionego w pociągu. Tej pani pewnie tez byscie go nie oddały. I pewnie tez, gdyby kot znalazł się np w Warszawie uznałybyście, że nikt go nie szuka, bo tu głoszeń nie ma.

Czarno biały świat. Złych ludzi gubiących koty. EOT!

Ofelia

Od: Wto lut 05, 2002 17:16

Post » Śro paź 11, 2006 16:09

Ofelio - ale tak naprawde - w czym problem?
O co ci chodzi???? 8O 8O 8O 8O

enigma

Od: Wto wrz 13, 2005 14:25

Post » Czw paź 12, 2006 21:17

Amorek jest bardzo ładny, nawet nie za bardzo wychudzony. Po osadzie nazębnym wnioskuję że może mieć ok 2 lat. Ściągnęłam mu kamień z górnych trzonowców, reszta jest ok. Brakuje mu górnej jedynki , chyba lewej - scerbaty kot.
Był bardzo przestraszony, a po wybudzeniu się [dostał wybudzacz] trochę szalał w klatce. Narkozę zniósł dobrze, ale z racji tego że przeszłość nieznana i kondycja też nie, to został pierwszym "kastracyjnym" kocurem wenflonowo-kroplówkowym :). Jeżeli jutro będzie się czuł dobrze i będzie pił i jadł, to wenflonik zostanie zdjęty w domu.
W przyszłym tygodniu odrobaczymy, powiemy "żegnaj" pasażerom na gapę w uszach [a jak by inaczej :/]
WWW Wiejski Wątek Wycinankowy - zajrzyj koniecznie i pomóż! http://forum.miau.pl/viewtopic.php?uid=6671&f=1&t=168251&start=0
Gabinet weterynaryjny EWAWET Rydułtowy http://www.ewawet.pl Klikając na stronę pomagasz mi pozycjonowaniu i promocji mojego gabinetu :) Pomożesz?
Obrazek

bluerat

Od: Sob lis 26, 2005 16:34

Post » Czw paź 12, 2006 22:08

Amorku, witamy wsrod bezjajecznych :D

Prosze kocurka mocno ode mnie wyglaskac i niech sie dobrze chowa :)
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów „ty”, choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu.

Obrazek

jojo

Od: Pon kwi 26, 2004 19:52

Post » Pt paź 27, 2006 23:11

Witam! Amorek jest cudownym leniuchem, uwielbia się wylegiwać w betach tak samo jak jego pan :P Moja osoba kojarzy mu się z wetem, z czyszczeniem uszu , podawaniem tabletek itp. Pogniewał sie na mnie za zdjecia i dopuki nie wyszłam z domu siedział pod łóżkiem. Czuje się jak u siebie, bawi się i myslę że jest szczęśliwy, bo my jesteśmy. :D
Obrazek

Mamamuminka

Od: Pt cze 16, 2006 14:04

Post » Sob paź 28, 2006 2:33

Widać że mina taka troche ..... odczepcie sie, dajcie spać.
Obrazek
Obrazek

Iburg

Od: Wto sty 04, 2005 21:52

Post » Sob paź 28, 2006 10:45

ciesze sie ogromnie, ze kotus tak dobrze trafil i ne blaka sie juz po podworzu :D
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów „ty”, choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu.

Obrazek

jojo

Od: Pon kwi 26, 2004 19:52

[poprzednia]