Ten pregowany kocurek w moim podpisie rowniez trafil do mnie jako osesek,w wieku 1 tygodnia.Wychowanie takiego szkraba daje ogromna satysfakcje.
Pozdrawiam
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Karolka pisze:Też miałam przeprawę z takim maleństwem co ledwo otworzyło oczka a już mamusi nie było. Rzeczywiscie szamał co 2 godziny, ale nie ze smoczka tylko z łyżeczkiPo tej łyżeczce szybciutko załapał picie ze spodeczka.
.
Karolka pisze:Bez mamusi tak się przyzwyczaił do ludzi że pierwsze kroczki to biegi w kierunku człowieka.![]()
Koteczki mruczą już od maleńkosci, nawet jak jeszcze są ślepe. Nasza niunia mruczała ledwo jej dotknęliśmy.![]()
Masowaliśmy brzuszek, ciepłą mokrą watką tyłeczek i nagle prysznic do góry i siooo.
Karolka pisze:Kupalek był rzadko, raz na 2 dni. Gdy kotek miał miesiąc i podrósł to niby nie chciał jeść bułeczki z masełkiem, ale jak dostał do powąchania kurczaczka gotowanego to rzucił sie na mięsko jak wampir i zeżarł więcej niż moja 3 letnia koteczka.![]()
.
Karolka pisze:Niunia wyrosła na śliczną panienkę, jest teraz u mojego TŻta daleeeko daleeeeko we Wrocławiu. I zeby tam dotrzeć, wytrzymała 8 godzin w pociągu i stała się bohaterką i gwiazdą (wszyscy pasażerowie odwiedzali nasz przedział![]()
)
A niunia wygląda tak:
http://img153.imageshack.us/img153/5988/kocio3lj6.jpg
http://img136.imageshack.us/img136/4296/niunia1gn2.jpg
Wam też sie uda wychować maleństwo! Trzymam kciuki.
Emilka pisze:Zycze duzo cierpliwosci a przede wszystkim powodzenia!!![]()
Ten pregowany kocurek w moim podpisie rowniez trafil do mnie jako osesek,w wieku 1 tygodnia.Wychowanie takiego szkraba daje ogromna satysfakcje.
Pozdrawiam
Vinn pisze:Kupkę załatwiłyśmy koprem. Wystarczył raz. Kiciuś ładnie kupkuje 1 dziennie ale porządnie.![]()
Teo też ma ze 3 tygodnie, tak stwierdziła wetka. POd koniec tego tygodnia mamy przyjść na odrobaczenie (nareszcie). W niedziele dostał ostatni zastrzyk uodparniający, więc teraz drżymy żeby czegoś nie złapał i się nie rozchorował, bo nie przeżyję tego chyba...
Życzę zdrówka dla Twojego maluszka! Niech się ładnie i zdrowo rozwija
Użytkownicy przeglądający ten dział: indestructibleperson, puszatek i 175 gości