Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
covu pisze: tylko skorki bym wyrzucila z kurczaka - one zawieraja toksyny uzywane to usuwania pior)
Karo_84 pisze:nasza prawie roczna kotka wróciła do nas po miesiącu i 10 dniach nieobecności.Prawdopodobnie została wywieziona przez złośliwego sąsiada któremu przeszkadzały jej zawodzenia podczas rui.Nie wierzyłam że jeszcze ją zobaczymy ale jednak cuda sie zdarzają!:)Trafiłam na ten wątek szukając informacji o rozwolnieniu u kota,ponieważ nasza kicia cierpiała do wczoraj z tego powodu.Chciałam Wam podziękować za informacje o tym czym ją leczyć.Dawaliśmy jej węgiel i smectę na przemian oraz przeszła na dietę złożona z kurczaka i marchewki.Pomogło!Dzisiaj jest już o niebo lepiej i widać że kotek ma wreszcie ochotę do życia:)Whiskas w puszce jej zdecydowanie szkodził.Kotka dochodzi do siebie po tych przygodach które miała na wolności żeby móc wrócić do domu.Dodam że wróciła wyglądając jak szkielet i miała kilka kleszczy.Ja jestem wciąż pod wrażeniem jej wytrwałości mimo tak młodego wieku.Na pewno bedziemy zaglądać na tę stronę:)Pozdrawiamy i dziękujemy za rady!
Karolina i kotka Sara.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510, kocidzwoneczek, szalucpol1970 i 84 gości