Filemon dostaje puszki Hilsa k/d, a wiec tam jest miesko, przerobione, ale jest.
Blue, to wynik testu jest zafałszowany?
Dzisiaj zrobiłam pierwszą próbe, mam jeszcze dwa listki.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KaśkaGM pisze:Poza tym na teście jest napisane, że nie wymaga specjalnej diety - rozmawiałam z pania farmaceutką na temat zastosowania u kota ....
KaśkaGM pisze:ok BLue - zgadzam się z tobą, masz racje co do tego tatara i tesu. Nie mniej jednak Filuś nie je surowego mięsa tylko karmy przetworzone, więc raczej trudno oczekiwać, że krew w kupalu to krew z mięsa .....
Co jeśli test wyjdzie pozytywnie , co dalej z tym robić ?? I co to może oznaczać - u ludzi wiem, ale jak to się ma do zwierząt - wrzody ?? jelito nadwrażliwe ?? polipy ?? guzy no..... ?? (tego oststniego nie chcę nawet pisać ) ..... A może pierwotniaki ??
Ja ostatnio usłyszałam, że to moja wina, że kot ma tylko jedno badanie moczu .. Może fakt, ale żaden wet ( a przewinęło sie w życiu Rosie już ich kilku albo i więcej ) nie powiedział o konieczności badania, a jak ja prosiłam to "zbywali" mnie, że później - tym badziej, że Rosie to kot któremy trzeba "pomóc" w oddaniu próbki ....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 228 gości