Wymyślili(śmy). Jesli do 15-go nie znjadzie się rownie dobry domek gdzies bliżej, maleńka pojedzie do Dorci.
Gdyby Dorcia się rozmyśliła a Kotek72 nie - będziemy szukać transportu do Torunia. Ech te odległosci...
Nongie,Domek we Wrocławiu szuka czarno-białej koteczki.Może się zdecyduje i kicia będzie miała już swój stały domek?
Mini[*]-22.10.2009r.nigdy Cię aniołku nie zapomnę. Bibi[*]-03.11.2009r.Małe,radosne słoneczko,bądź szczęśliwa. Lili[*]-06.11.2009r.Czekaj na mnie moja wesoła koteczko. Izzi[*]-07.11.2010r.Zasnęłaś o wiele za szybko.Przyjdę smyku do Ciebie,czekaj na mnie.
a ja radze wyslac ogloszenie
do wyborczej
wroclawskiej
tam sa wieksze szanse zeby znalezc domek
wiem co mowie
serio
a najlepiej zadzwonic do wyborczej i dac ogloszenie
powinno cos sie ruszyc
Kicia naprawde śliczna i jakaś taka pełna uroku,jeżeli nikt się nie zakocha to oczywiście zapraszam lalunie do siebie ,tu ją wszyscy pokochają. Tylko ostatnio jakie kocie do mnie ma iśc to już jest domek i miłość i chcę następnego i sytuacja się powtarza ,pewnie i to malenstwo zaraz znajdzie ,mam chyba dobrą ręke z czego się ogromnie ciesze
Iwona miałam wziąść od Mysi -znalazły domek ,ze Stegny -znalazły domek,wampirki prawdopodobnie też ,niebieska od Floridy też i pare jeszcze ale już więcej Nie pamiętam ide spać jestem padnięta Napisałam na wątku Kordoni że chce malucha białego ,kolejka sie zrobiła a tak nikt się nie odzywał nie już więcej nic ide do łózia