Bilardzik z 1 oczkiem - ma wspaniały Dom - zamykamy wątek :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon paź 02, 2006 20:11

Bilardziku, a ja cały czas się cieszę :D Zaproś swoją Dużą do nas na forum, bo będę za Tobą tęsknić... :)

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Wto paź 03, 2006 9:09

Duża na forum zaproszona, już zarejestrowana :) ale tak jak i ja ma net tylko w pracy, więc sami rozumiecie :roll: :)
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Wto paź 03, 2006 11:00

Znalazłem się u nowej Dużej. Na początku się bałem, bo sami wiecie ...tyle nowych zapachów i tamta Duża mnie zostawiła....a ja ją tak kochałem.....ale ta nowa nie jest taka zła, trochę się jej bałem, ale teraz gada do mnie, nic a nic jej nie rozumiem...tłumacze jej po swojemu, no mówię Wam ile ja się do niej musze nagadać żeby cokolwiek zrozumiała....
Mam kolegę. Nazywa się Arczi. Jest starszy i dość duży, ale fajnie się gania :twisted: Szybko się męczy, warczy na mnie czasem, zwłaszcza jak wchodzę na jego fotel, ale widzę, że się z nim dogadam
O psotach ( no bo jak to nie napsocić, no nie?) opowiem Wam pózniej
Buziaczki dla Wszystkich, którzy się o mnie martwili - Malutek

Kurde....przyszedł taki mały łaciaty i się rządzi. Trochę go strofuję i pokazuję gdzie jego miejsce, ale sami wiecie - taki gówniarz to starszych nie słucha....a cwaniak jak coś spsoci to się o mnie ociera,że niby jak Duża zobaczy to razem to zbroiliśmy. Ale ja już jestem za stary na jego sztuczki....Trochę się z nim poganiam, ale mnie się szybciej bateryjki wyczerpują i wtedy patrzę jak ten wariat gania....a Duża się z nas śmieje
Pozdrawiam - Arczi

Arczi i Malutek :)

Od: Pon paź 02, 2006 11:34

Post » Wto paź 03, 2006 11:07

Witamy domek Malutka na forum :) :ok: Strasznie się cieszę, że jesteście :) i że Malutek jest pod tak wspaniałą opieką :)
Malutku, spisujesz się na medal jak do tej pory i tak trzymaj :ok:

mokkunia

Post » Wto paź 03, 2006 13:00

Noooo witamy Domek :D
Mody coś się spóźniają z przeniesieniem na Koty, to może poprosimy o zamknięcie tego wątku :?

a nowy wątek, dla obu kociastych: dużego pięknego Arcziego i Malutka - rozrabiaki, założy im ich własna Duża już na Kotach, żeby tu biednym, szukającum domu kociambrom nie przeszkadzać...co Ty na to, Renatka?
ewentualnie czekamy na przeniesienie i zmieniamy tytuł ?...? daj znać, co postanowiłaś :)

Georg-inia

Post » Wto paź 03, 2006 13:12

Bilardziku, wszystkiego dobrego! :D
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Wto paź 03, 2006 13:12

jasne, ze zamykamy, niech inne mają miejsce
Pozdrawiam

Arczi i Malutek :)

Od: Pon paź 02, 2006 11:34

Post » Wto paź 03, 2006 14:24

Dużo, dużo szczęścia na nową drogę życia, Bilardziku! :wink:
Obrazek

Amy

Od: Pt lip 22, 2005 19:45

Post » Czw paź 05, 2006 13:09

A włąsny wątek Bilardzika gdzie?
Chętnie wiedziałabym, co u niego :D
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Czw paź 05, 2006 16:41

Pewnie Duża Bilardzikowa zajęta :(... ja wiem, że w przyszłym tygodniu z Malutka zrobi się ... Malutka ;) idzie na odjajczanie, bo podobno już się przystawia do ścian i mebli, ogonkiem trzepie, na szczęście nic nie leci jeszcze :D tak mi szybko to dziecko dorosło, no :roll: :wink:
Pani Doktor obejrzała Bilardzika, i powiedziała, że właściwie juz nie ma na co czekać :) chłopak zdrowy, nawet uszy czyste 8O
i też czekam na wątek.. jak zobaczycie Arcziego - może Duża wstawi jakąś fotkę - to dopiero buzie pootwieracie ;), jakie cudo :love:

Georg-inia

Post » Czw paź 05, 2006 16:44

O matko! Chwilę mnie nie było a tu już Malutek bez jajeczek będzie zaraz. Szok :D Jak ten czas leci no...
Malutku, głaski dla Ciebie i Twojego nowego braciszka :D

Georg-inia, napisz na PW do któregoś z modów, że prosisz o przeniesienie :) Od razu przenoszą.

mokkunia

Post » Czw paź 05, 2006 17:04

mokkunia pisze:Georg-inia, napisz na PW do któregoś z modów, że prosisz o przeniesienie :) Od razu przenoszą.

a guzik :D nie napiszę, bo wątek ma być zamknięty, a nowy na Kotach ma być założony dla obu futrzaków: dla Arcziego i dla Malutka. Więc póki ich Duża nic sie nie odzywa, to nie będę popędzać Modów :)

Georg-inia

[poprzednia]