Tiktak & Rudek - Filmik z Rudkiem ciumkaczem, zapraszam!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 09, 2006 16:02

Cisza tu jak makiem zasiał... stary temat wątku i żadnych wieści o Tikttaku i Rudku, a są już od tygodnia w swoim domku.
Napisz dronusiu co u Was i jak futerka się czują.
Spróbuj trochę z siebie dać tym, co mają gorszy świat...
Obrazek ->tu nasz wątek-> a tu album :)

Fraszka

Od: Wto lip 27, 2004 9:04

Post » Pon sie 28, 2006 22:47

No u nas brak jakichkolwiek nowości, chłopaki całe dnie wystawiają brzuchole i korzystają ze słonecznych dni ;) A tu troszkę dokumentacji z wakacji u kuzynki Czarnej i z teraz, czyli z domu 8)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
W końcu udało mi się troszkę nadrobić zaległości ;) Dziękuję Fraszko, gdyby nie Ty, pewnie długo bym jeszcze zwlekała. A tak w ogóle - jak się podobają zdjęcia? 8)
Obrazek

dronusia

Od: Sob mar 26, 2005 13:32

Post » Pon sie 28, 2006 22:57

Świetne :D
Najbardziej podoba mi się Tiktak w wannie i jak Rudek pręży grzbiet (chyba imion nie pomyliłam 8) )

Anka

Od: Sob mar 08, 2003 21:23

Post » Pon sie 28, 2006 23:05

Anka - dziękujemy za komplementy, i owszem - Rudek to ten rudy :twisted: Hehe :ryk: Oba ogonki cieszą się, że zajrzałaś do nas, mamy nadzieję, że nie ostatni raz ;)

Ps. Fraaaaaaaszko, hop hop? Zdjęcia na Ciebie czekają ;)
Obrazek

dronusia

Post » Pon sie 28, 2006 23:49

Nareszcie mogę zobaczyć znowu znajome mordeczki :wink: :lol:
Cudne fotki słodkich kotków :love:
Rudek w koszyczku rozbrajajacy... nikt nie puścił strużki wody Tikusiowi w wannie... Czarnulka urocza, mają chłopaki śliczną kuzynkę. 8)

Pozdrawiamy i miziamy całą piątką :D

Fraszka

Post » Wto sie 29, 2006 16:22

Bardzo się cieszę, że sprawiłam Ci Fraszko (Tobie w szczególności) radość zdjęciami kotulców ;) Rudek od paru dni ma swoje 'gadatliwe dni' i przez całe dnie gada jak najęty ;) Największą rozmnowność można zaobserwować tuż po przebudzeniu :lol: Rudkowski zagaduje Tikiego, a czasem i nas, po czym szybko unika naszego wzroku i zastanawia się 'Czy, aby na pewno gadanie do nich jest bezpieczne?' hehe :ryk: Wymiziaj Basiu całą swoją czwórkę i pozdrów mojego ulubieńca :ok:
Obrazek

dronusia

Post » Wto sie 29, 2006 22:30

Ogromnie się cieszę. Gadatliwy Rudek... chyba nie słyszałam go nigdy, to już prędzej Tikuś dawał głos… robi postępy. :D

Zastanawiałam się przez moment, który to jest Twoim ulubieńcem, :wink: ale sobie przypomniałam, że Limek dał się poznać z dobrej strony... zwykle to Filip zaskarbiał sobie względy :lol:

Fraszka

Post » Czw wrz 07, 2006 17:23

Zdjęcia miesiąca 8)
Obrazek Obrazek

No... i co powiecie? :lol: Piękne mam koty, czyż nie? ;)

Oprócz sesji zdjęciowych - mały problem u nas... Tikusiowi wdała się zanokcica (najprawdopodobniej) na dwóch pazurkach, całe ma w ropie, obklejone, przemywam mu je codziennie, zgodnie z zaleceniami weta leję na te pazurki dużo wody utlenionej + smaruję Detreomycyną. Mam jednak pewne wątpliwości... Czy coś grozi Tikusiowi jeśli zliże tą maść? Staram się jak mogę, żeby tego nie dotykał, próbuję wetrzeć delikatnie, żeby jak najmniej zostało na wierzchu, ale jednak... jak kot chce, to przecież nic go nie powstrzyma :twisted: Z tymi Tikusiowymi łapkami, to zawsze coś :oops:
Obrazek

dronusia

Post » Czw wrz 07, 2006 20:14

Z powodu większej ilości wolnego czasu... i z okazji tego, że forum działa nawet nawet... :lol: dodam jeszcze foteczki ;)

Rudek już prawie wie, że kotów nie zjadamy 8)
Obrazek Obrazek Obrazek

Tak wyglądamy jak się dobrze bawimy ;)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Tak odpoczywamy 8)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Tak, tak - to my ;)
Obrazek Obrazek
Obrazek

dronusia

Post » Czw wrz 07, 2006 20:38

Wow, ile tu nowych fotek się pojawiło i to jakich :D :love:
Kochane futerka ślicznie się bawią. ale ta pasiasta daje Rudkowi taki wycisk, że aż mu oczy na wierzch wychodzą :wink: :lol: :ryk: wesołe zdjątka. Żałuję, że nie odważyłam się Rudka tak porwać w objęcia. 8)

Co też się przyplatało znów Tikusiowi :( chociaż po tych wspólnych harcach nie widać, aby mu to bardzo doskwierało.

Proszę przekazać buziaczki i mizianki od ciotki Fraszki

Fraszka

Post » Czw wrz 07, 2006 21:06

Ciociu Fraszko,
z tej strony Tikuś i Rudek 8) Bardzo dziękujemy za komplementy, postaramy się częściej pozować, żeby Duża robiła nam duuuuużo zdjęcióf ;) Ciociu, pozdrów od nas chłopaków i dziewczyny, powiedz, że tęsknimy i miło wspominamy nasze wakacje! Jeśli możemy prosić... to pokaż Ciociu Czteropakowi nasze zdjęcia, niech zobaczą jak teraz wyglądamy :) Mi parę dni temu zrobiło się coś brzydkiego na dwóch pazurkach - gdyby Duża mi tego nie pokazała, w ogóle bym tego nie zauważył, no ale... Teraz polewa mi to jakąś zimną wodą, a ja za każdym razem zabieram łapę, bo to niefajne jest. Żeby tego było mało to Duża smyra mi pazurki jeszcze jakimś lepkim badziewiem... to dopiero śmierdzi, bleeeee. Ciociu, Rudek prosi żebym przekazał, że on dojrzał już do zmiany wizerunku w podpisie i pyta, czy możnaby to ostatnie zdjęcie w podpisie zamienić na to 'zdjęcie miesiąca' ? Pozdrawiamy ciepło, Tikuś i Rudek.
[/i]
Obrazek

dronusia

Post » Czw wrz 07, 2006 21:48

Dziekuję kotulki na ten śliczny list, nie zabolały pazurki przy pisaniu? :D
Fotki już wcześniej pokazałam moim futrzastym domownikom, były zachwycone. :D
Filip teraz siedzi na kolanach, a Inka wisząc na monitorze obserwuje, co piszę. Przy przekazywaniu pozdrowień otworzyła na moment jedno oko - to miało być chyba puszczenie oczka. :wink: :lol: Filip wyniósl sie na łóżko obok, bo mu przeszkadzała wysunieta klawiatura i też zerka ciekawie, co tu wypisuję. Sara pewnie przysypia na balkonie, a Limek pewnie konsumuje, bo słyszę chrupanie. Limek zwierzył mi się, że brakuje mu rudego kumpla do zapasów. Wprawdzie udaje mu się czasem namówić Inkę na siłowanie, ale z babami to żadna frajda, a Filip mówi że z gówniarzem nie będzie się wygłupiał.
Tikuś biedaku, daj grzecznie smarować sobie pazurki, żeby się szybko wyleczyły.
Rudek, Twoja prośba bedzie jak najszybciej spełniona.

Pa, pa... zaczęło lać jak z cebra i zaczyna ostro grzmieć, chyba muszę wyłączyć komputer :strach:

Przekażcie dużym, że cała czwórka (i nie tylko) czeka na obiecane odwiedziny. 8)

Fraszka

Post » Pt wrz 08, 2006 16:42

Przesyłam podziękowania od chłopaków za nowy podpis ;) Jest prześliczny 8) I dziękujemy za zaglądanie do naszego wątku Basiu ;)
Obrazek

dronusia

Post » Pt wrz 08, 2006 20:32

koty cudne a i właścicielka..... no, no....:D

wanila

Od: Pon cze 13, 2005 16:25

Post » Nie paź 01, 2006 16:57

Wanila :oops: :lol: nie ma to jak dresy, rozciągnięta bluzka i super fryzura :twisted: A co do nowości to udało mi się uchwycić Rudka ciumkacza na gorącym uczynku ;) Zachęcam do oglądania :D

1. Filmik nr 1
http://www.youtube.com/watch?v=6ps-659u2mQ

2. Filmik nr 2
http://www.youtube.com/watch?v=t_8HmaoLwHY

Porcja zdjęć trójkota :twisted:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

I dla Ciebie wanila ;)
Obrazek Obrazek

Ps. Chyba nie zaglądasz do wątku "Jak wyglądamy - zdjęcia forumowiczów", co? :twisted:
Ostatnio edytowano Nie paź 01, 2006 17:28 przez dronusia, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

dronusia

[poprzednia][następna]