Królewna Czekoladka, Krokodyle i Tygrysy (s. 103)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 25, 2006 23:40

:cry: :cry: :cry: ciekawe, jak się Tam ma moja Gadzinka :( ? gdybym wtedy wiedziała, u jakich dupków ją leczę - może by żyła :crying: moja pumka :crying:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Wto wrz 26, 2006 8:05

Witaj Słoneczko! Strasznie jesteśmy wszyscy przygnębieni ale o Tobie nie zapominam nigdy :D . Jak to dobrze że Ty jesteś już prawie zdrowa....
Profilaktycznie, bo po ostatnich wypadkach wolę dmuchać na zimne :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Wto wrz 26, 2006 22:22

Tyle się ostatnio dzieje, że trochę zaniedbałam Czekoladkę.
Ale niech sie Cicie nie martwią- wygląda jak paczek, apetyt jej dopisuje, aż się czasami martwie czy aby nie za bardzo..... Nie mam sumienia jej tak ciągle tylko tych nerkowych trocin podawać, więc od czasu do czasu jej z wyrzutami sumienia podtykam kurczaczka albo indyczka z tym ipatikine. Aaaaaaale wtedy jest radość :!: :lol: Az przestępuje z nóżki na nóżkę i ociera sie, że omal mnie nie przewróci :!:
Jutro lub pojutrze wybierzemy się wreszcie do Zielonej.

ObrazekObrazekObrazekObrazek
Obrazek

agnes_czy

Od: Wto lip 05, 2005 13:48

Post » Wto wrz 26, 2006 22:27

Czekuniaaaaaaaaaa :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ciocia pixie bardzo się cieszy, że tak ślicznie wyglądasz i grzecznie się zachowujesz!
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Śro wrz 27, 2006 0:28

o faktycznie, ale sie pucata mordusia dziewczynki zrobiła :wink: i nie wiem, czy to tylko światło na zdjęciu - czy ona rzeczywiście jednak jest czekoladowa :lol: ?
Słoneczko, Twoja zmęczona ciotka W. chyba ma na parę tygodni nową pracę :) przyznaj się: znów tak mocno trzymałaś pazurki :wink: ? istnieje tylko niebezpieczeństwo, że ciotka (od dwu i pół roku bez paru dni urlopu) wreszcie padnie i zdechnie :? więc ciesz się kochanie, że masz cioteczek kilka :wink:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Śro wrz 27, 2006 1:43

Wielbłądzio pisze:o faktycznie, ale sie pucata mordusia dziewczynki zrobiła :wink: i nie wiem, czy to tylko światło na zdjęciu - czy ona rzeczywiście jednak jest czekoladowa :lol: ?
Słoneczko, Twoja zmęczona ciotka W. chyba ma na parę tygodni nową pracę :) przyznaj się: znów tak mocno trzymałaś pazurki :wink: ? istnieje tylko niebezpieczeństwo, że ciotka (od dwu i pół roku bez paru dni urlopu) wreszcie padnie i zdechnie :? więc ciesz się kochanie, że masz cioteczek kilka :wink:

........ i udko też niczego sobie :!: :lol:
Ona rzeczywiście jest czekoladowa :D Dark chocolate :!:
Te śliczne rude refleksy zniknęły, bo były niezdrowe (brak tauryny), ale pozostał śliczny głęboki brąż gorzkiej czekolady.

Ciocia, Ty się nie wygoopiaj- tu nam jesteś potrzebna :!: :!: :!: Żywa i zdrowa :!: :!: :!:
Obrazek

agnes_czy

Post » Śro wrz 27, 2006 9:20

Witaj Czekunia!! Ciotka strasznie dzisiaj spóźniona ale od 5 rano polowaliśmy na osy, w sumie 12 sztuk in minus 8O , chyba mamy gniazdo gdzieś blisko :strach: .
Czekunia jak Ty pięknie wyglądasz, pączuś w maśle :wink: , jak to dobrze że apetyt Ci dopisuje, tak trzymaj Słoneczko moje :1luvu: :1luvu:.
Profilaktyka się kłania :ok: :ok: :ok:
Obrazek

gattara

Post » Czw wrz 28, 2006 0:35

Czekunia taka zaniedbana, na 3-ciej stronie !
Gunia i Zulka&Fruzia
Obrazek Obrazek

GuniaP

Od: Czw sie 05, 2004 20:34

Post » Czw wrz 28, 2006 0:59

hi hi, zawsze tak jest: ja szukam coraz dalej, a tu w międzyczasie ktoś podbija :wink:
widzisz kochanie, to nie tak, że ciocia chce się ot tak położyć i zdechnąć :wink: (kto by moje Dranie odziedziczył :?) ciocia tylko pada z kopyt, bo nawet wielbłąd nie wytrzyma tylu obowiązków: studia dzienne, prace różne - jakie tylko się trafią lub uciążliwy czas przejściowy ich poszukiwania :evil:, któryś z Drani wiecznie chory, stadko śmietnikowych stołowników (w tym ultranatrętny, przekochany Maślak, z którym co wieczór spędzam minimum pół godziny na miłości :wink:), bajzel w domu nie do opanowania, chodzenie i wypraszanie karmy od kogo się da... a w ten weekend prawdopodobnie będę jeszcze łapać śmietnikowe panienki na zabiegi :?
ale co tam ciocia, sama widzisz na co dzień: Twoja Agnes ma pewnie więcej obowiązków niż ja... skoro jej na domiar wszystkiego na działce Biszkopty rosną :wink:
w końcu nie każdy jest królewną :? ktoś musi na królewny zarabiać :evil:

oj ja i tak bardzo bardzo jestem smutna, że nie mam możliwości poznać Żabci osobiście - a tu czytam, że jest jeszcze piękniejsza niż mi się wydawało... :wink:
swoją drogą, to niezły fanklub zgromadziła :wink: może nie aż taki ogromny, ale jaki wierny :wink: czy istnieje możliwość zamówienia fotosu z autografem :) ?

Wielbłądzio

Post » Czw wrz 28, 2006 7:32

Czekunia jak się dzisiaj miewasz mój Pączusiu :D ? Ty jesteś taka sławna, dorobiłaś się własnego fanklubu, to mogłabyś coś napisać swoim wiernym fankom :wink: . Pozdrów ode mnie Krokodyle i Tygrysy ObrazekObrazek.
Obrazek

gattara

Post » Czw wrz 28, 2006 20:28

Czekunia jest dzisiaj Upadłą Kotką :roll: Znalazłam ją dopiero na 3. stronie :roll: :conf: A ona już odwykła od takiego braku hołdów :wink:
Właśnie wróciłyśmy od Zielonej :D Takie wizyty to ja pasjami lubię :!: :lol: Wszyscy Zieloni się zbiegli podziwiać te rozpieszczoną pannicę, wszyscy mówią, że jest nie do rpzpoznania :!: No.... chyba że ktoś dobrze zajrzy pod bródkę- troszkę mamy ząbki na wierzchu i wyglądamy jak mała jadowita żmijka, bo siekaczy nie ma, a tylko dwa kiełki sterczą obok siebie. Ale w niczym to nam nie przeszkadza :D
Laska na tych łakociach od Cioć przytyła 40 dkg. 8O Chyba czas najwyższy zadbać o linię :!:
Po sterylce prawie blizny nie widać, nawet sierstka pięknie odrosła.
Krewki nie utaczali, na razie nie ma potrzeby. Dziewczynka dostała małe kuj i w nagrodę własną książeczkę z uroczyście wpisanym imieniem.
Czekoladka cudownie reaguje w sytuacjach stresowych- stres wywołuje u niej prawdziwą eksplozję czułości: trzymana na rękach wtulała się jak dziecko w szyję i mruczała na full. A potem był prawdziwy taniec godowy: strzelanie baranków, wpychanie łebka pod rekę, wypinanie kuperka...... Byle tylko szybciej do domu :!: :lol:

Obrazek
Obrazek

agnes_czy

Post » Czw wrz 28, 2006 20:39

Jaka z Czekuni piękna i grzeczna żmijka :lol: . No i widzisz Agnes powinnaś Ją cześciej stresować, to potem nie wydostaniesz sie spod Księżniczki :wink: :lol: , oczywiście do Zielonych to już tylko z wizytami towarzyskimi :D i tej opcji się trzymajcie :!: .
Potworne ilości mizianek dla mojej ulubienicy Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

gattara

Post » Czw wrz 28, 2006 22:45

Jeeeeeeeeeeeej...ale Czekunia wypiękniała :D Futerko się świeci jak nie wiem co...Ciocia pixie bardzo się cieszy, że Dzielna Dziewczynka jest taka milutka i buntuje się u Zielonej.
A jak sytuacja z zaopatrzeniem, bo chyba Agnes nie pisała poważnie o tej diecie :roll: :?:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Pt wrz 29, 2006 2:16

och, jest i fotos z autografem :lol:
jak będę miała lepszy tusz, to sobie wydrukuję i w ramki oprawię
brakuje mi słów podziwu, jaka ona jest piękna :love: :love: :love: pysiaczek ma chyba charakterny, ale w tym też duża część jej uroku :wink: lśniąca i apetyczna jak deserowa czekolada, wszechstronnie utalentowana, ach co za wyjątkowy kot, ze świecą takich szukać... :wink:
kochanie, słodka jesteś jak nie wiem co :wink: i jeśli do tego milusia tak samo jak śliczna - to szczerze Ciebie Agnes zazdroszczę :oops: do tego dzielna taka i mądra, już dawno się zorientowałaś, że Zielonej nie ma się czego bać, bo od niej dostaje się zdrówko :wink: moja Zośka jest u mnie prawie dwa lata, a każda wizyta u wetów to koszmar i wstyd :oops: wyje jak obdzierana ze skóry i zadaje rany wszelkie niczym rozjuszona bestia :twisted: może jakiś kurs korespondencyjny byś jej zafundowała, Żabciu :wink: ? wiesz, mam tę pracę na trzy tygodnie :) za Twoje kciuki kupię Ci coś fajnego do zabawy, a jak jeszcze Agnes powie, co Ty możesz oprócz trocinek jeść dobrego, to też kupię :lol:
dobranoc

Wielbłądzio

Post » Pt wrz 29, 2006 7:26

Cześć Ksieżniczko!!
Jak dzisiaj spało moje Szczęście? Dały Ci spać te Dzikie Zwierzeta które z Tobą mieszkają?

Przesyłamy wszyscy mnóstwo czułości Obrazek
Obrazek

gattara

[poprzednia][następna]