Ja potrafię zrozumieć moją Dużą - nie wyspała się kobieta to bredzi od rana żem oszust
Ale żeby inni jej wierzyli

Wystarczy spojrzeć w moje złote oczka żeby dostrzeć jaki byłem chory i zupełnie niewinny

Bardzo chory Simbo
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dorota pisze:czarna.wdowa pisze:Zmieniłam na małe żeby nie kusić tego jogina od siedmiu boleści
Ty sie nie smiej...![]()
Jaka masz pewnosc, ze on naprawde
nie bywa np. w stanie samadhi?
czarna.wdowa pisze:Dorota pisze:czarna.wdowa pisze:Zmieniłam na małe żeby nie kusić tego jogina od siedmiu boleści
Ty sie nie smiej...![]()
Jaka masz pewnosc, ze on naprawde
nie bywa np. w stanie samadhi?
Może i masz rację
Czasem jak go wołam odnoszę wrażenie że jego umysł jest zupełnie gdzie indziej niż ciało![]()
Na szczęście dzwiękiem przywołującym ducha do powłoki cielesnej jest niezawodne szuranie miską i szelest sreberka od czekolady
czarna.wdowa pisze:Podejrzewam, że Simbo jako rozsądny kocur pozostawił sobie furtkę żeby się całkiem nie zatracić![]()
Wiesz coś na zasadzie skojarzeń dźwiekowych jak przy hipnozie![]()
a że miska napełniana jest regularnie przez Dużą a któryś z moich chłopaków zawsze po przyjściu do domu wcina czekoladę to wybrał bezpieczne dźwieki co do których ma pewność
czarna.wdowa pisze: co śmieszniejsze częściej z czekoladą widzę TŻta niż syna![]()
Dorota pisze:czarna.wdowa pisze: co śmieszniejsze częściej z czekoladą widzę TŻta niż syna![]()
Pewnie Ci sie tak tylko wydaje?
czarna.wdowa pisze:Próba nr 4 - plastikowy pojemnik po kakao - na razie skuteczny
Dorota pisze: Moze w poniedzialek zakrec jeszcze jakis zawor odcinajacy wode w mieszkaniu![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Beanie i 39 gości