Wanilo jeśli mogę się wtrącić, to prześlij papu Boo. W zeszłym tygodniu zawieźliśmy Ali 25 kg suchej karmy, mamy też pieniądze z aukcji, nie jest tragicznie. Byłam dzisiaj w schronisku, zawieźliśmy 6 kociąt, one potrzebują dobrej karmy.
W przytulisku jest p. Prawdopodobnie jej pierwszą ofiara był ALexander. Przez jakiś czas przebywał w klinice wet., razem w klatce z kociczką, która zeszła z objawami p. O tym fakcie weterynarz powiadomił nas teraz

Znowu to samo

Myślałam, że w tym roku już bedzie koniec, lampe kupiliśmy etc. Wszystko na nic

Urwisek czuje się źle, przestał wymiotować, ale jest w kiepskim stanie. Pani Ala podała mu parwoglobulinę i waha się, czy podawać bypamune. Dzika kotka przestała karmić Ender i Novinkę

Malce wymiotowały

Też dostały parwoglobulinę. Wszystkie inne kocięta są zaszczepione. Oprócz Bratka z rodzinki klasztornej. Dzisiaj Pani Ala spróbuje go złapać i zaszczepić - dzikus z niego kompletny. Jest w wolierze zewnętrznej, więc jest duża szansa, że nie miał kontaktu z wirusem. Podsumowując:
Koszmar.
Zawieźliśmy 8 kotów do schroniska. 4 od razu zaszczepiłam, 4 dostały parwoglobulinę (są na betamoxie więc szczepienie nie ma sensu).