Dyzio niechciany już w domu. Marzenie się spełniło. Za TM:(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 24, 2006 20:59

witam wszystkich serdecznie to ja DUZY . :lol: Dyziulek jest KOCHANY śpi z nami i już wie że to jego domek . Kocisko ma wielki apetyt, więc wyjada NIUNIUSIOWI co się da z miseczek . Na imprezie cały stoł był jego . Bawił się do 6-ej z nami . :P Iwcia jeszcze raz dziękuje za tego tygrysa :D

Bettie

Od: Pon sie 21, 2006 18:12

Post » Nie wrz 24, 2006 23:06

:oops:
To ja dziekuje za to, że daliście Dyziowi taki fajny domek. :D

Hmm zastawiony stół to jest coś co Dyzio bardzo lubi :wink: :lol:
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Pon wrz 25, 2006 13:25

Niedługo, Dyziulkiu, przerośniesz kolegę - przynajmniej wszerz :D
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Wto wrz 26, 2006 14:31

Nie przerosne , ganiam za Niuniusiem i za myszami co mi Duży pod nos podtyka - myszy są na gumce bo żywa myszyna wywołuje u mnie zgagę . 8O . Dzisiaj całą noc spałem w łóżku z Dużymi , średnio co 30 min mruczałem i kazałem się miziać - ale było fajnie :lol: ZNOWU NAKARMILI MNIE TYM PASKUDZTWEM ,co niby jest na kłaki, które zlizuje :twisted: Z niuniusiem troszkę spasowałem , bo juz mi się nudzi samotna zabawa i myśle , że on zrozumiał ,kto tu jest KOTEM nr 1 . Jak czas mi pozwoli to po wieczornej kawce i ciasteczku z DUŻYMI prześle wszystkim moim FANKOM moje nowe zdjęcia . Z kocim pozrowieniem MRRRRRRRRRRRRRRRuuuuuuuuuuu . DYZIO.

Bettie

Post » Wto wrz 26, 2006 19:04

Dyziu, nie pij kawki na noc, bo nie będziesz mógł zasnąć... :D
A czy Ty już aby na pewno jesteś pełnoletni, wszak kawka to używka... :roll:
Na zdjęcia czekam z niecierpliwością!
Ale masz fajnych Dużych i Kolegę!!!
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Wto wrz 26, 2006 19:08

My tez czekamy na twoje nowe foteczki Dyziulku :D
Tajguś i Pusiaczek za TM.... już nie wierzę w cuda....

crisis

Od: Nie lis 27, 2005 19:08

Post » Śro wrz 27, 2006 16:38

Dyziulku, też czekam na fotki. Fajni Duzi ci się trafili! Pozdrawiam!

jupo2

Od: Pt mar 10, 2006 18:31

Post » Czw wrz 28, 2006 1:37

No nareszcie mam trochę czsu. Fotki przesle jak Duża mi powie jak to mam zrobić :oops: . Duża pojechała gdzieś , ja siedzę w domu z Dużym i tym ich PUPILKIEM Niuniusiem . :twisted: . Ganiam go trochę , musi schudnąc Duzi mówią , że to 10 kilo kota ! 8O On by tylko jadł i spał. Jutro pomajsterkuje z Dużym, znowu zabiorę mu srubki i gwożdzie , będzie mamrotał coś i mnie ganiał po domu . Lubię to ,bo wtedy bawimy się w chowanego . 8) . Zrobili mi legowisko z daszkiem taki KOCI NAMIOT ,jest super . Duży zabrał mnie na koci spacer , na trawkę . Pilnował i mówił coś o psach i ptaszkach. pogoniłbym trochę po trawnikach, ale słucham go bo jak jestem grzeczny ,to mnie potem mizia , tuli i oglądamy razem filmy. Pozdrawim wszystkie FUTRZAKI i Dużych na forum :catmilk: DYZIO

Bettie

Post » Czw wrz 28, 2006 9:41

Cześć Dyziu,
ja to znam - duzi na nas krzyczą jak im pomagamy ale przecież oni bez nas to by sobie w ogóle rady nie dali :D
jak mój duży robił siatki na okna to też mu cały czas pomagałem - pokazywałem, gdzie ma siatkę przymocować, jak zawiasy wkręcić, która śrubka najlepiej pasuje... I co ? siatka jak się patrzy, a to wszystko dzięki mnie :wink:

serdeczny uścisk łapy i pozdrowienia
Dyzio z Łodzi :D
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Sob wrz 30, 2006 0:58

Hej. Fotek na razie nie będzie , bo Dużej dalej nie ma . Duży jakoś nie umie tego zrobić ! ci ludzie...... Niuniuś przyją jakąś dziwną taktykę ,OLEWA MNIE 8O Nie nawidzę jak ktoś mnie olewa :evil: Nie zwraca na mnie uwagi jak dumnie przechadzam się po domu z podniesionym ogonem . To że jest 5 kilo .... tak, tak 5 kilo cięższy , to nie oznacza ,że może miec mnie gdzieś :x Dziabnę go jutro profilaktycznie w ogon. Nareszcie wiem co to CIUPAKABRA ! To taki stwór z kosmosu ,który uciekł ludziom z laboratorium w Mexyku czy gdziś tam . To lekka przesada tak o mnnie mówić :( Za to w nocy puszcze im pawika na skórę barana, co ją przywieżli z Zakopanego A CO niech mają Idę spać "Bo co tak tu sam będe siedział" :pisanie:

Bettie

Post » Czw paź 05, 2006 20:30

I co tam nowego? Dyziu, nawet nie wiesz, że codziennie tu do ciebie zaglądam :D Pozdrawiam wszystkich przesympatycznych domowników!

jupo2

Post » Nie paź 08, 2006 14:26

Cześć futrzaki . Duża dzisiaj wraca do domu , więc będą fotki . :lol:

Bettie

Post » Wto paź 10, 2006 18:49

No nareszcie ,się Niuniu dokocił :D . Jemy razem , śpimy razem,wczoraj dałem mu wylizać sobie łapę. Niuniu uczy mnie łapać muchy i przegryzać saszetki , z moją ulubioną wołowinką w galarecie .Wieczorami sklejam z Dużym model jachtu :twisted: wczoraj poplątałem mu jakieś sznureczki , które przyklejał od trzech dni,ale była zabawa :lol: - bawiliśmy się w chowanego.On znowu myje mi poduszeczki - ja zwariuje, on to znaczy Niuniuś :oops: Jak naprawią DUŻI aparat , to będą zdjęcia, narazie lipa. Zrobili mi chyba ze 100 zdjęć- co ja małpa jestem ,czy co :?: Pozdrawiam kiciaki i wszystkich DUŻYCH na forum ,lecę do Niuniusia pogadać o tej fajnej KICI od sąsiadów . PAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :roll:

Bettie

Post » Wto paź 10, 2006 21:15

Jak to swietnie, że wreszcie sie zaprzyjaźniłeś, Dyziu, z Niniusiem! Bedzie wam razem weselej! Do nas też dolączy za 11 dni inny Dyzio. Mamy nadzieję, ze będzie równie sympatyczny jak Ty!

jupo2

Post » Śro paź 11, 2006 0:21

Inny DYZIO :evil: Ja też mam nadzieje ,że będzie tak wspaniały , kochany ,sympatyczny ,cudowny,wręcz idealny JAK JA.-ale na pewno nie macie innego imienia dla niego ;PROSZĘ :strach: No jak musi być inny Dyzio ,to niech będzie DYZIO 2 . Czuje się zawiedziony na wskroś - na wskroś :x na razie DYZIO nr 1

Bettie

[poprzednia][następna]