Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
czasem życie rozdziela je wcześniej a 4 , 5 tygodni je już samodzielnie i poradzi sobie bez mamy , działam głownie na dogo , ale zakocona jestem jak stali bywalcy miauAśka pisze:powiedzmy 4 , 5 tygodni ?????????????????
przecież takie kocie nie jest samodzielne? Kotki można najwcześniej oddzielić od matki po 12/13 tygodniu życia..
WANDUL66 pisze:czasem życie rozdziela je wcześniej a 4 , 5 tygodni je już samodzielnie i poradzi sobie bez mamy , działam głownie na dogo , ale zakocona jestem jak stali bywalcy miauAśka pisze:powiedzmy 4 , 5 tygodni ?????????????????
przecież takie kocie nie jest samodzielne? Kotki można najwcześniej oddzielić od matki po 12/13 tygodniu życia..
dzieki za info , szukam kotka w potrzebie , nie mam zamiaru żadnego porywac od matki , DZIĘKUJEMyszka.xww pisze:WANDUL66 pisze:czasem życie rozdziela je wcześniej a 4 , 5 tygodni je już samodzielnie i poradzi sobie bez mamy , działam głownie na dogo , ale zakocona jestem jak stali bywalcy miauAśka pisze:powiedzmy 4 , 5 tygodni ?????????????????
Jesli kocie ma matke, to jednak lepiej dla kociaka, zeby z nia zostalo. Nawet, jesli to tylko matka zastepcza.
WANDUL66 pisze:NIESTETY KOTEK Z JEDNEGO Z LINKÓW JEST ZA TM http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=49471
Użytkownicy przeglądający ten dział: IrenaIka2 i 26 gości