Mały, czarny ślepuś chciałby do domku!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw wrz 21, 2006 13:38 Mały, czarny ślepuś chciałby do domku!!!

Przy okazji wizyty z Garfieldem u weta, miałam zaszczyt obejrzenia lecznicowego przychówku. Jest tam kilka ślicznych kociaków (jeden 3-4 tygodniowy do operacji przepukliny, reszta w całkiem niezłym stanie).

Jest też ten czarny malec. Znalazł go wczoraj doktor Seweryn jadąc do pracy. Jako, że jest chirurgiem nie miał problemu ze stwierdzeniem, że przednia prawa łapka kociaka musi być amputowana. Mały ma zamglone oczka, pokryte prawie w połowie trzecią powieką. Wetka powiedziała, że coś tam będzie widział. Nie jest strachliwy, bez problemu dał się pogłaskać. Będzie wspaniałym towarzyszem. Nie będzie zapewne wskakiwał na meble (przynajmniej te wyższe), ale może to i lepiej bo wszystkie łatwotłukące się przedmioty będą bezpieczne :wink:

Nie wiedziałam, że będę miała okazję zapoznać się z maluchami, więc nie wziełam aparatu. Któregoś dnia podjadę tam do nich i popstrykam kilka fotek. A może już ktoś chętny, bez ogladania zdjęć się zdecyduje 8)

Kociak oczywiście do domku trafi dopiero po wyleczeniu, a tym zajmą się w lecznicy.

Komu śliczne, biedne maleństwo?

Gosiak104

Od: Nie gru 18, 2005 10:36

Post » Sob wrz 23, 2006 10:46

Jeden domek obiecał, że przez weekend przemyśli pomysł posiadania kociaka takiego jak Ślepuś. Więc proszę o kciuki (nadal jednak szukamy :wink: )

Gosiak104

Post » Sob wrz 23, 2006 13:21

Trzeba by zdjęcia maluszkom zrobić ,może wtedy szybciej znajdą się chętni.
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Sob wrz 23, 2006 15:54

dorcia44 pisze:Trzeba by zdjęcia maluszkom zrobić ,może wtedy szybciej znajdą się chętni.

Podjadę do lecznicy, jak tylko dorwę sensowny aparat, bo komórkowe zdjęcia nie będą dobre.

Gosiak104

Post » Wto wrz 26, 2006 11:51

Gosiak jak maluszki :?:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20