piekne małe kotki z katow.Schr-Są u Jaagi-SZUKAMY DOMKÓW

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 21, 2006 10:44

Wszystkie maluchy są już u mnie. Cała szóstka, czyli trzy tricolorki, dwa biało-czarne kocurki i jeszcze jeden czarnuszek z bardzo poranionym uchem. Rodzeństwo jest zdrowe, chętnie je. Czarnuszek został oddzielony od nich, bo nie wygląda na zdrowego :( . Dostaje już lekarstwa.
Wasanna przyjeżdża dzisiaj po jedną koteczkę. Może jeszcze ktoś zdecyduje się na piękną tricolorkę? :lol: Kocięta są zdrowe, zadbane, piękne i do szczęścia potrzeba im tylko domków.

Jaaga

Od: Pon lip 03, 2006 16:49

Post » Czw wrz 21, 2006 10:57

cuda kochane, dziewczyny dzieki za to co robicie, dzieki wielkie...ja juz dotarłam do granic swych możliwości ale mocno kciuki trzymam
Obrazek

amelka

Od: Śro sty 04, 2006 13:05

Post » Czw wrz 21, 2006 15:48

Piękne zwierzaki (w tym jedna już prawie moja ) na drugiej stronie 8O . Nie mogę dopuścić do tego by spadły dalej

Głaszczę wszystkie(wirtualnie), w realu zobaczymy się wieczorem :D

wasanna

Od: Śro wrz 20, 2006 20:26

Post » Czw wrz 21, 2006 16:28

Strasznie bym cjhciała wziąć jedną z koteczek ale nie mogę...
Mam w domu jakiegoś strasznego wirusa... i walczę o życie mojej tricolorki Migotki.

Trzymam kciuki za kociaki! Oby szybko znalazły super domy!
jaaga - pisz na bieżąco co u nich i co z nimi ok???
Pozdrawiam
Paulina z Abi, Laylą, Halo i Teodorkiem.

paulinatob

Od: Sob lip 15, 2006 10:57

Post » Czw wrz 21, 2006 16:36

Strasznie fajnie, że je wzięłaś :D duuużo zdrowia i kciuki za domki!
Amiś, Antoś, Bambosz, Pepsi i Cola

Sydney

Od: Pt mar 19, 2004 10:28

Post » Czw wrz 21, 2006 22:03

Dobre wiadomości. Jedna tricolorka jest już u Wasanny. Jej czarno-biały braciszek również pojechał do nowego super domu :D . Zostały więc jeszcze dwie koteczki i dwa kocurki.
Maluchy są już odrobaczone i odpchlone. Mają niesamowity apetyt, chętnie bawią się. Już nic im nie grozi.

Jaaga

Post » Czw wrz 21, 2006 23:00

Jedna ze ślicznotek już u nas (pierwsza z lewej na zdjęciu). Od razu pokazała nam, że wie do czego służy kuweta, zjadła też kolacyjkę, ale zupełnie nie zainteresował jej wiklinowy domek, użyła go tylko jako podestu do wdrapania się na kolana :D . To zdecydowanie domowy kotek - łasi się i mruczy, nie boi się też pieska (to on wygląda na zestresowanego).

Dzięki Jaaga! :D

i oczywiście kciuki za pozostałe maluchy :ok: :ok: :ok:

P.S. Piszę jedną ręką, bo na drugiej śpi maleństwo

wasanna

Post » Czw wrz 21, 2006 23:12

po prostu super :D

dziewczyny, jestescie wielkie :)
Obrazek Obrazek Obrazek

anie

Od: Czw sty 19, 2006 19:30

Post » Pt wrz 22, 2006 1:14

Jaaga, kiedy przeczytalam, ze wezmiesz jednego kotka pomyslalam, ze to niemozliwe, chyba nie potrafilabys wybrac tego, ktoremu darowalabys zycie. Bardzo sie ucieszylam kiedy napisalas, ze wszystkie sa bezpieczne. Pewnie niedlugo znajda domy, bo potrafisz je szukac. chyba bede musiala pojsc do Ciebie na szkolenie (choc narazie wciaz walcze z choroba, niektorych kotow juz nie moge zlapac:((()

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Pt wrz 22, 2006 10:53

Koteczka spokojnie przespała noc, wygląda na zdrową - bawi się i domaga pieszczot. Trochę mało je, ale może ja nie mam doświadczenia (nigdy nie miałam tak małego kota).
Będzie miała na imię Kicia, wiem że to mało orginalne, ale jakie praktyczne, wszyscy zawsze będą się zwracać do niej po imieniu :D .
Dzisiaj pójdę z nią do weterynarza, Jaaga napisz mi jakie środki jej podałaś bo pewnie będzie chciał wiedzieć.

Ania
P.S. Iwona zajrzyj na PW

wasanna

Post » Pt wrz 22, 2006 11:04

Tak, jak napisała Lidka, nie potrafiłabym chyba wybrac jednego kociaka, a inne zostawić :roll: . Jednak decyzję o wzięciu wszystkich musiałam przemyśleć, bo oprócz nich zabrałam jeszcze w ciągu kilku ostatnich dni dwie zagłodzone suki (wątek na dogomanii) i sunię z 4 maluszkami, której umarła pani :cry: . To jest bardzo duzo zwierząt (a są jeszcze inne do wydania, no i moje własne) i muszę opiekować się nimi wszystkimi.
Dlatego mam nadzieję, że jeszcze ktoś zdecyduje się szybciutko na pięknego kociaczka :D .

Jaaga

Post » Pt wrz 22, 2006 12:58

O rany jaaga 8O
To jaki jest obecny stan twojego zwierzyńca, jeśli mogę spytać???? 8O
Pozdrawiam

paulinatob

Post » Pt wrz 22, 2006 14:29

Do wydania mam teraz 10 kotów, 4 dorosłe suki i 7 szczeniąt. Dużo, ale co robić? Skoro wszystkie w pilnej potrzebie.

Jaaga

Post » Pt wrz 22, 2006 14:34

I do tego jeszcze twoje własne...
:roll:

Mam nadzieję, ze naparwdę szybko domy znajdą!
Wszystkie 21 :strach:
Pozdrawiam

paulinatob

Post » Pt wrz 22, 2006 16:41

Druga tricolorka pojechała do nowego domu :D . Przyjechał pan, chciał rudaska, ale skoro nie ma, to zdecydował sie na kolorową koteczkę. Spodobała mu się ta z ciemnym pysiem i to ona ma juz swój dom. Pan odpowiedzialny, najpierw pojechał na kocie zakupy, potem wrócił po kicię. Żeby szczeniaki ludzie tak chcieli, jak te kocięta, to byłabym chyba najszczęśliwsza na świecie :wink:. No, to jeszcze trzy maluchy zostały. Trzymajcie kciuki, żeby i dla nich prędko znalazły się domki.

Jaaga

[poprzednia][następna]