Jutrzejsi goście Pchełki znają się z osobą, która chce adoptować Uszatka - być może więc wizyta będzie podwójna. Tyle, że Uszatek jest "zaklepany" już dawno i tylko jego kondycja zdrowotna wstrzymuje nas przed zmianą domku, a Pchełki losy zdecydują się dopiero jutro.
Po przeglądzie technicznym Pchełka dostała Baymec - zastrzyk na uporczywego świerzbowca i zalecenie podleczenia oczu maścią z erytromycyną. Nie mogę jej oddać dziś, jeszcze co najmniej 2 dni ma być u mnie, żeby zobaczyć czy są efekty...
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/
annskr pisze:Gratulacje A nowy domek będzie na forum
Nie wiem. Ja każdy domek namawiam na forum, ale różnie mi to wychodzi Niektóre domki forumują, tylko się nie ujawniają
Muszę się pochwalić - zrobiłam Pchełce śliczne zdjęcia Jestem dumna, bo w końcu Pchełka jest czarna, a jak wiadomo zdjęcia czarnych kotów to trudna sztuka. Wieczorem może wkleję
I od razu przepraszam, że jeszcze nie wysłałam obiecanego maila z informacjami. Postaram się jak najszybciej napisać do Ciebie, ale ciągle wynikają jakieś niespodzianki (dziś łapię dwa koty w dwóch różnych miejscach).
Nie ma problemu, wazne, zebysmy mieli te informacje przed piatkiem wieczorem bo zanim pojedziemy po kiciaka to chcielibysmy kupic karmy i inne potrzebne rzeczy