Krzesla nie zal, tez na pewno ma swoje "za paznokciami", i troche kurzu sie tez wytrzepalo... Rysio moj kochany natomiast wlasnie dzwonil i pytal, jak moze Ci pomoc pojednac sie z inwentarzem.
Rysiaczek sie niepokoi!!!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anja pisze:Inus, a ja juz sie balam ze dostane od Ciebie po uszach za zbicie krzesla, w koncu krzeslo...tez krzeslo (?!), tylko ze zlodziejskie z niego nasienie.
Sama nie wiem, moze niech sobie teraz postoi w kacie i mnie wiecej nie denerwuje![]()
. Moze Ty masz jakis dobry pomysl?
Inka pisze:Nie masz wyjscia, musisz je przeprosic. W obecnosci Rysia, w celach pedagogiczno-wychowawczych![]()
BTW Oczyma wyobrazni widze Rysiulka z opadem szczeki, zamieniajacego sie w figure woskowa nad miska Hrupki. Pewnie nawet brzuszkiem nie drgnal, wyposzczona dziecina
redaf pisze:Anja pisze:Inus, a ja juz sie balam ze dostane od Ciebie po uszach za zbicie krzesla, w koncu krzeslo...tez krzeslo (?!), tylko ze zlodziejskie z niego nasienie.
Sama nie wiem, moze niech sobie teraz postoi w kacie i mnie wiecej nie denerwuje![]()
. Moze Ty masz jakis dobry pomysl?
Za karę nie dawaj mu chrupek przez jakiś czas. Nawet jak bedzie usiłowało tapicerką żałosnie wyglądać. Nie daj się! Trza być twardym, nie mietkim.
Anja pisze:a gdzie jest Koć, nie odezwie sie do mnie? juz mnie nie lubi...- pyta steskniony Rysio
Anja pisze:Rysio prosil przekazac, ze to nie jego wina
tylko tej wrednej duzej (niby mnie), ktora nie dala mu sie dorwac do komputera
ale i tak mu glupio,
wiec teraz bedzie mnie czesciej stad wygryzal![]()
w podpisie:
zdeterminowany, aby odzyskać Koć (może być też z niedopitą flaszką wina, na zbolałe serce)
Rysio
Anja pisze:oczywiscie ze krzeslem i to przede wszystkim, jestem pewna ze tworza wspolnie zlodziejska szajke, a biorac pod uwage niewinne i zaskoczone oczy Rysia, on nie mogl byc mozgiem tego haniebnego przedsiewzieciasmil pisze:Anja pisze:do czego to doszlo, ze krzeslo stalo sie ofiara domowej przemocy w rodzinie. Moze jednak nalezalo z nim najpierw spokojnie porozmawiac
No właśnie, z Rysiem jak z Rysiem, ale z krzesłem na pewno![]()
![]()
Ty sie lepiej przyjrzyj uwaznie swoim meblom, calkiem mozliwe ze zlodziejska siatka jest wieksza niz Ci sie wydaje i dlatego jeszcze nie osiagnelas spektakularnych sukcesowsmil pisze:Anja pisze:W kazdym razie krzeslo zostalo na miejscu, aby przemyslec swoje postepowanie, a wraz z nim mocno zdumiony Rysio. Niestety watpie, zeby obydwoje doszli do jakichkolwiek konstruktywnych wnioskow, bo Rysio jest rownie bystry jak ow mebel :wink:
Nie wierzę, to potwarz![]()
Mnie się nie udało wyplenić złodziejskich procederów, ale będę próbować. Rozmowy, z Pannami B. i P. oczywiście
Anja pisze:Z innych newsow, Rysio patrzyl dzis znowu lakomie w kierunku miski Hrupki. Wyprosilam Rysia z kuchni i urzadzilam mu ponowny pokaz ze szmata i krzeslem (tylko bez Rysia pod spodem). Rysio byl zachwycony![]()
, ze tyle sie dzieje w naszym domu. Poza tym nie przejal sie szczegolnie moja scena
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 288 gości