Królewna Czekoladka, Krokodyle i Tygrysy (s. 103)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 11, 2006 17:55

a ciocia W. to już do reszty dziś głupieje, łeb ma napakowany głupotami, ale duuuużo za mało i coraz jaśniej widzi to, że raczej nie ma szans zdać :? :? :( zawsze sobie kłopotów napytam :evil:
dobrze, że chociaż u Królewny wszystko w porządku i że za swoje lenistwo w ogóle nie ponosi konsekwencji :wink:
Czekunia, jak zwykle dużo kciuków i serduszek - znów nie wyświetla :twisted:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pon wrz 11, 2006 18:17

Czeko dzisiaj paczkę dostała od cici Pixie- same smakołyki :catmilk:
Tak zajadała hillsa, że aż jej brzuszek spęczniał! I obiema łapkami wycierała wąsiki, zeby ani okruszynki nie uronić! Pycha! A teraz zadowolona wygrzewa brzuszek na balkonie, właśnie przedwczoraj oddanym po przydługim remoncie.
Dziękuję, Ciociu Pixie :aniolek:

ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

agnes_czy

Od: Wto lip 05, 2005 13:48

Post » Pon wrz 11, 2006 18:21

8O patrze, patrze i oczom nie wierze.
A co to za kluseczka-koteczka :?: Pampuszek kochany :P
Gunia i Zulka&Fruzia
Obrazek Obrazek

GuniaP

Od: Czw sie 05, 2004 20:34

Post » Pon wrz 11, 2006 20:50

:1luvu: Czekunia Słoneczko! Ciocia pixie baaaaaaaaaardzo się cieszy, że Słoneczku nawet Hill's smakuje, co to znajome koty 8) twierdzą, że niedobry jest...Bardzo się cieszę, że dopisuje Ci apetycik! Powiedz Agnes, że jak już zjesz wszystko (a może i Puszkina poczęstujesz...) to ma do cioci pixie napisać o jeszcze... :1luvu:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Wto wrz 12, 2006 7:33

Faktycznie grubasek pączuś robi się z naszej Księżniczki :lol: , no i bardzo dobrze :!:
Poranne kciuki już są :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Dzisiaj to i mojemu Boniaczkowi przydałyby się kciuki bo idziemy czyścić i wyrywać ząbki pod narkozą :roll:
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Wto wrz 12, 2006 13:14

Oczywiscie potrzymamy za Boniaczka :ok: :ok: :ok:
Gunia i Zulka&Fruzia
Obrazek Obrazek

GuniaP

Od: Czw sie 05, 2004 20:34

Post » Śro wrz 13, 2006 2:00

nieźle Ci się powodzi, Czekusiu :wink: tu ciotka paczkę przyśle, tu się można wybyczyć na słoneczku... a druga ciotka wczoraj przelała dla Ciebie maleńkie kieszonkowe :wink: maleńkie, bo my tu z bandą marnie przędziemy :oops: rozkochałaś nas w sobie żabciu :wink:

może nam wreszcie się zaokrągli Królewna :wink: ale tylko troszeczkę, dobrze...? bo ja jak Bimbunię dostałam ze schronu i była jak 107 nieszczęść, to karmiłam ją przez dwa miesiące kittenem - i teraz się do lighta kwalifikuje przeze mnie :oops:

Słoneczko Czekusiowe, :1luvu:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Śro wrz 13, 2006 7:27

Witaj Słoneczko :D . Jak się dzisiaj ma nasz pączuś??
Tylko przejrzałam na oczy i już jestem :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Bono już po zabiegu :D , obrażony na mnie ciężko, ale nic to, ważne że wszystko ok. Dzięki Gunia za wsparcie :wink: .
Obrazek

gattara

Post » Śro wrz 13, 2006 23:57

No dzisiaj to już ciotki przesadziły...Ciocia Wielbłądzio usiłuje jeszcze się czegoś nauczyć, a inne cioteczki????? A może coś się dzieje, a może to ja się czepiam...

Czekuniu, ciocia pixie mówi dobranoc... :1luvu:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Czw wrz 14, 2006 1:13

gattara pisze:Faktycznie grubasek pączuś robi się z naszej Księżniczki :lol: , no i bardzo dobrze :!:
Poranne kciuki już są :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Dzisiaj to i mojemu Boniaczkowi przydałyby się kciuki bo idziemy czyścić i wyrywać ząbki pod narkozą :roll:
]

My też tak ściskamy, że nie możemy pisać :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

U nas wszystko w porządku, mieliśmy gości- Ciocię Sal i Wujka TŻa
A potem Agnes biegała zdenerwowana po piętrach i szukała Małej, bo myślała, że sie wymknęła za gośćmi. A Mała spała sobie w kąciku zmęczona zabawa. A potem już się zrobiliśmy baardzo głodni i staliśmy nad tymi miseczkami, żeby nie zapomniała nas nakarmić. A teraz idziemy spać, więc może sobie siedzieć do rana przy tym świecącym pudełku 8)
Obrazek

agnes_czy

Post » Czw wrz 14, 2006 1:38

ja tam się wcale nie uczę chwilowo... jeden egzamin już dziś zdałam (hmm, to za dużo powiedziane, że ja go zdałam, powiedzmy sobie prawdę: kobieta zaliczyła mi z litości :oops: :oops: :oops: ), do drugiego zacznę jutro... a dziś znów usiłowałam kupić większą ilość tanich puszek dla mojego śmietnikowego towarzystwa - i znów kurka wodna jechałam kawał drogi na marne :evil:
ale ja naprawdę o Żabci nie zapominam, czasem o dziwnych porach tu zaglądam, ale codziennie - inaczej umarłabym z ciekawości :wink: a od kiedy Agnes napisała o zielonokubraczkowej Czekuni 'Czeko-Kermit' - ma u mnie nowe imię :wink: :wink: :wink:
Czekuś, Ty szczęściaro, tyle ciotek Cię kocha i codziennie o Tobie myśli :lol: obyś tylko czkawki przez cały dzień każdego dnia nie miała :wink: przynajmniej moja babcia tak gada: że jak masz czkawkę, tzn. że ktoś o Tobie właśnie myśli

Wielbłądzio

Post » Czw wrz 14, 2006 7:41

agnes_czy pisze:
My też tak ściskamy, że nie możemy pisać :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

U nas wszystko w porządku, mieliśmy gości- Ciocię Sal i Wujka TŻa
A potem Agnes biegała zdenerwowana po piętrach i szukała Małej, bo myślała, że sie wymknęła za gośćmi. A Mała spała sobie w kąciku zmęczona zabawa. A potem już się zrobiliśmy baardzo głodni i staliśmy nad tymi miseczkami, żeby nie zapomniała nas nakarmić. A teraz idziemy spać, więc może sobie siedzieć do rana przy tym świecącym pudełku

Czekunia to na pewno dzięki Twojemu ściskaniu wszystko się udało :D .
No i znowu ciocia Agnes szukała jak szalona, chyba to lubi, bo przecież Wy się nigdzie nie wybieracie :wink:

Poranne kciuki już są, troche zaspane, bo musiałam w nocy pilnować pogryzionego przez pszczołę Azorka :( (polował przez siatkę to i upolował :roll: )
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

gattara

Post » Czw wrz 14, 2006 20:23

jak dziś Królewna? już w pełni sił po sterylce? chodzi jeszcze w kermitowym kubraczku;)))?
Żabulko słodka, ciotka znów siada do dziobania wiedzy :( :( :( Wy koty to fajnie macie: nie musicie studiować, a i tak jesteście od urodzenia mądrzejsze od ludzi, tych postudiowych też :wink:
:1luvu: i :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: - sama już nie wiem, za co, z przyzwyczajenia :wink:

Wielbłądzio

Post » Czw wrz 14, 2006 22:46

gattara pisze:[color=darkblue]Czekunia to na pewno dzięki Twojemu ściskaniu wszystko się udało :D .Poranne kciuki już są, troche zaspane, bo musiałam w nocy pilnować pogryzionego przez pszczołę Azorka :( (polował przez siatkę to i upolował :roll: )
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

:dance: :dance: :piwa:

A Azorka mam nadzieję, że już przestało boleć :roll:

dziś jak wróciłam z pracy to własnym oczom nie dowierzałam: Queenie i Czekoladka leżały razem w kojcu, zwinięte w obwarzanek, a między nimi Mała :lol: SSała Czekusi Cyca :!: :oops:
Strasznie żałuję, że nie miałam aparatu pod ręką.
Podejrzewam, że Marilyn musiała płakać, a Czekusia jest bardzo macierzyńska- pokazała to już kiedyś pocieszając Piotrusia podczas podróży do Lublina :) Wcześniej na niego prychała, a jak zaczął płakać, to go lizała, przytulała az się uspokoił.
Obrazek

agnes_czy

Post » Czw wrz 14, 2006 23:43

:1luvu: Czekuniu :1luvu:
Bardzo jesteś kochaną Koteczką...Wiesz o tym, prawda???
Dobranoc, Słoneczko!
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

[poprzednia][następna]