Lemuś,ex-białaczkowiec, nareszcie w swoim domku :-)))))))))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 28, 2006 17:09

no tak bym chciała zobaczyc Lemusia w tej, jak piszecie, nowej pięknej okazałości, ale... cały czas zamiast fotek widzę tylko czerwone krzyżyki. Dlaczego mi się zdjęcia nie wyświetlająąąą!!???!!

A dla kociambra oczywiście nieustające życzenia zdrówka :D

Majszczur

Od: Śro mar 29, 2006 13:31

Post » Wto sie 29, 2006 23:00

Majszczur pisze:no tak bym chciała zobaczyc Lemusia w tej, jak piszecie, nowej pięknej okazałości, ale... cały czas zamiast fotek widzę tylko czerwone krzyżyki. Dlaczego mi się zdjęcia nie wyświetlająąąą!!???!!

A dla kociambra oczywiście nieustające życzenia zdrówka :D

Nie wiem, czemu widzisz krzyzyki :( Ja widze cala kocia ozkazalosc :wink:
Obrazek

mary2004

Od: Śro wrz 15, 2004 20:41

Post » Pon wrz 11, 2006 14:24

Przed chwilą byliśmy u wetów. Jak zwykle u Lemusia były problemy z pobraniem krwi, żyłki mu się nie zmieniły - dalej są delikatne. Powiem szczerze, że na wyniki czekałam tak, jak się czeka na wyniki Lotto, z z zapartym tchem, ale bez większej nadzieji, chyba nie chciałam się rozczarować. :roll:
I stało się - Lemuś, po długiej walce, jest kotem negatywnym :D :D :D :D Negatywny, jak to cudownie i pozytywnie brzmi 8) Oczywiście cieszymy się jeszcze trochę po cichutku, bo test za miesiąc trzeba powtórzyć, ale patrząc na kota, na to, że jest zupełnie zdrowy, dalej rośnie i przybiera na wadze (3,20 kg), wyniki mogą być tylko dobre (weci też tak uważają) Zrobiliśmy Lemusiowi także wszystkie inne badania, morfologia, rozmaz, profil nerkowo-wątrobowy - jutro rezultaty.
Ogarnia mnie wielka fala wdzięczności skierowana do forumowiczów, najbardziej oczywiście do Koty7, która pierwsza uwierzyła, że taki strzępek kota uda się uratować, która pomagała nam finansowo przez całą chorobę małego, reklamowała go na forum, zachęcała do wystawiania aukcji na bazarku etc. Szczególne podziękowania dla Goski_bs, która zyski z aukcji podkładkowej przekazała na Lemusia. Lemuś ma też dużo cioć forumowych, Blond Tornado, Aisak, Sydney, Mamucika, Majszczur, Marynę, Domino76, Zapałkę, Mjs, Crisis, Gallę, Gagatek, Gattarę (jeśli kogoś nie wymieniłam, to przepraszam). Ciocie te towarzyszyły mu wirtualnie w walce z chorobą, podnosiły temacik, wysyłały dobre fluidy, sponsorowały leczenie, po prostu były :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Nawet nie wiem, co napisać, w imieniu Lemusia wielkie DZIĘKUJĘ, udało się :D :D :D
Obrazek

mary2004

Post » Pon wrz 11, 2006 14:28

I się rozmazałam z tej radości. :cry: :lol:

Mary, a przecież największa jest Wasza zasługa, tak wychuchać tak chorego kota, przy tylu inych problemach, no to po prostu czapki z głów!
Moja pierwsza kocia miłość
za TM
Obrazek Obrazek
Nie tworzysz świata, jest on zastany. Można tylko ruszyć tyłek i coś zmieniać. (Anda)

kota7

Od: Czw sty 27, 2005 20:19

Post » Pon wrz 11, 2006 14:50

Juuupi!!!! :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance:
Lemusiu, słoneczko kochane, to cudowne, fantastyczne wieści :D :D :D
Zaraz przepisuję Cię na listę ozdrowieńców białaczkowych :D
Obrazek

galla

Od: Wto wrz 20, 2005 13:39

Post » Pon wrz 11, 2006 15:21

Fantastyczne wieści! Cieszę się ogromnie :) Naprawdę :)
Dziewczyny, naprawdę jestem pełna podziwu dla Was. I dla Lemusia.
:dance: :1luvu: :balony: :flowerkitty:

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Pon wrz 11, 2006 16:04

Fantastyczne wieści :dance: :dance2:
Lemusiu słoneczko - JESTEŚ ZDROWYM KOTEM :!: :!:
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Pon wrz 11, 2006 20:03

Lemusiu, Ty wiesz co zrobić by świat zawirował z radości :dance: :dance2: :dance: :dance2: :balony: :dance: :dance2: :balony: :dance: :dance2:

gagatek

Od: Wto wrz 20, 2005 16:11

Post » Śro wrz 13, 2006 9:14

Lemusiu i Mary2004

:dance: :dance2: :love: :surprise: :ok: :ryk: :ryk: :spin2: :spin2: :piwa: :king: :mrgreen: :kotek: :ok:

Lemusiu, to 11 wrzesień to chyba Twoje drugie urodzinki :torte: :surprise: :balony: :birthday: :partygirl: :kotek:

Bardzo się cieszę, wrzesień to widać super miesiąc.

Wiem ile starań to kosztowało - Mary, jesteście super :king:

My z Tygrysiem tez będziemy powtarzali wyniki. Mimo negatywnego testu nadal jednak podajemy intron. Dr Włodarczyk chce mieć pewnosć, że wirus się nie przyczaił :evil:

Buziaczki
Jestem dla ciebie tylko lisem, podobnym do stu tysięcy innych lisów. Lecz jeśli mnie oswoisz, będziemy się nawzajem potrzebować. Będziesz dla mnie jedyny na świecie. I ja będę dla Ciebie jedyny na świecie(...) Mały Książe

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=111621

mamucik

Od: Wto kwi 20, 2004 12:27

Post » Śro wrz 13, 2006 13:30

Lemusiu kochany nawet nie wiesz jak ja sie ciesze, bo musisz wiedziec, ze mi tez wyszedl test negatywny :D Sluchaj ja tam wiem ze my obydwaj juz jestesmy zdrowi napewno, no ale jak ci nasi Duzi chca to niech sobie powtarzaja te testy :D Pozdrawiam Pusio baialczkowo negatywny
Tajguś i Pusiaczek za TM.... już nie wierzę w cuda....

crisis

Od: Nie lis 27, 2005 19:08

Post » Śro wrz 13, 2006 13:32

Lemus jakie ty masz szczescie ze trafiles na taka dobra Duza :D
Bardzo sie ciesze bardzo :ok: :balony: :dance: :dance2:
Tajguś i Pusiaczek za TM.... już nie wierzę w cuda....

crisis

Od: Nie lis 27, 2005 19:08

Post » Śro wrz 13, 2006 13:41

Wspaniała wiadomość!! :D
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Śro wrz 13, 2006 18:06

:D :D :D :D :D

oby tak dalej to podbijesz nie tylko forumowe serca, ale i cały świat :!:

... choć osobiście z całej duszy życzę Ci Lemusiu nie światowej kariery tylko podbicia tego jednego jedynego serduszka, ale takiego co da domową opiekę do końca, na dobre i na złe...

Majszczur

Od: Śro mar 29, 2006 13:31

Post » Pon sty 08, 2007 14:07

Happy end Lemusiowej historii :D Lemek miał jeszcze dwa testy, 11 października i wczoraj. Oba negatwne :D Dzisiaj przyjechała po niego jego nowa opiekunka, przemiła dziewczyna 8) Oczywiście komplikacje muszą być, Lemuś pojechał ze swoim własnym... grzybkiem :? i zestawem leków do smarowania. No, ale nie może być idealnie :wink: Mam nadzieję, że jego nowa Pani przejmie prowadzenie Lemusiowego wątku :) Ja jestem szczęśliwa, że po wielu miesiącach walki, Lemuś trafił wreszcie do swojego Człowieka. Oby mu się żyło długo, zdrowo i szczęśliwie w Łodzi :D
Obrazek

mary2004

Post » Pon sty 08, 2007 14:10

Pięknie :D
Wszystkiego dobrego dla Lemusia w swoim domku :D
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

[poprzednia][następna]