Szczecin!Do roboty;)

Tu piszemy o imprezach forumowych

Moderator: Estraven

Post » Sob sie 26, 2006 17:36 spotkanie w TOZ-ie

Dzisiaj rozmawiałam z p.Wandą i z p.Grażyną z TOZ-u. Padła propozycja, żeby się spotkać nie 5 września na tym ogólnym spotkaniu tylko indywidualnie z zarządem TOZ-u.
Argumentują to tym, że na to spotkanie 5 września przychodzą starsze babcie po karmę, któym głównym celem jest narzekanie i nic więcej i przy takiej atmosferze mogą być problemy.
W poniedziałek p.Grażyna będzie rozmawiała z prezes TOZ-u i podadzą nam inny termin. Jak tylko się dowiem zaraz napiszę.
Czy pasuje Wam coś takiego?

Dominka

Od: Sob lut 07, 2004 20:55

Post » Nie sie 27, 2006 15:16 Re: spotkanie w TOZ-ie

Dominka pisze:Dzisiaj rozmawiałam z p.Wandą i z p.Grażyną z TOZ-u. Padła propozycja, żeby się spotkać nie 5 września na tym ogólnym spotkaniu tylko indywidualnie z zarządem TOZ-u.
Argumentują to tym, że na to spotkanie 5 września przychodzą starsze babcie po karmę, któym głównym celem jest narzekanie i nic więcej i przy takiej atmosferze mogą być problemy.
W poniedziałek p.Grażyna będzie rozmawiała z prezes TOZ-u i podadzą nam inny termin. Jak tylko się dowiem zaraz napiszę.
Czy pasuje Wam coś takiego?

:) Mi jak najbardziej, to lepszy pomysł. Dobrze by było aby spotkanie odbyło sie wieczorem, aby wszyscy pracujący mogli przyjść.
Czekam na datę i pozdrawiam :) Jeśli możesz poinformuje mnie jak najwcześniej abym już klientów na ten dzień i godziny nie umawiała.

Silva7

Od: Sob lip 08, 2006 18:56

Post » Sob wrz 02, 2006 10:44

Dzwoniła do mnie p.Grażyna. Terminu jeszcze nie podała bo trudno jej spotkać się z prezeską, ale obiecała że w tym tygodniu już coś załatwi.

Dominka

Post » Wto wrz 05, 2006 18:49 spotkanie w TOZ-ie

Przed chwilą dostałam telefon od Grażyny z TOZ. Proponują nam następny wtorek tzn. 12.09 o godzinie 18. Dajcie mi znać co o tym sądzicie bo jeżeli nie będzie nam pasować to muszę oddzwonić do niej i inaczej się umówić.

pozdrawiam - Dominika

Dominka

Post » Czw wrz 07, 2006 17:22 Re: spotkanie w TOZ-ie

Dominka pisze:Przed chwilą dostałam telefon od Grażyny z TOZ. Proponują nam następny wtorek tzn. 12.09 o godzinie 18. Dajcie mi znać co o tym sądzicie bo jeżeli nie będzie nam pasować to muszę oddzwonić do niej i inaczej się umówić.

pozdrawiam - Dominika

Dziś przekazałam Pani Beacie, a ona przekaże Pani Wandzie z Pilchowa. Ja juz niestety mam umówionych klientów, nie wiem czy mi sie uda odwołać.

Ty masz numer do Pani Wandy, jesli możesz to zadzwoń do niej :) lepiej tak niz przez posredników

Silva7

Post » Pt wrz 08, 2006 14:59

ja myślałam raczej o spotkaniu na gruncie towarzyskim ale świetnie że się organizujecie :lol: Na "działaność" w Szczecinie niestety nie mogę się pisać ode mnie z domu do centrum jest prawie 50 km - nie mielibyście ze mnie pociechy.Niemniej życzę powodzenia, kibicuje i pozdrawiam.
Jakbyście planowali np jakieś piwko to chętnie sie przyłączę.
Obrazek
"Nie miłosierdzie a sprawiedliwość jesteśmy winni zwierzętom"

ania c

Od: Czw lis 24, 2005 12:56

Post » Nie wrz 10, 2006 16:04 Re: spotkanie w TOZ-ie

Dominka pisze:Przed chwilą dostałam telefon od Grażyny z TOZ. Proponują nam następny wtorek tzn. 12.09 o godzinie 18. Dajcie mi znać co o tym sądzicie bo jeżeli nie będzie nam pasować to muszę oddzwonić do niej i inaczej się umówić.

pozdrawiam - Dominika

Czy to spotkanie jest aktualne? Pani Beata i Wanda by się z chęcia na nie wybrały, ale czy jest nadal aktualne? Co mam im powiedzieć?

A przy okazji, mam małego czarnego 2 msc kocurka na tymczasie, gdybyście znali kogoś, kto by go przygarnął.... Choć pewnie same jesteście zawalone kotkami?

Silva7

Post » Nie wrz 10, 2006 17:27

Spotkanie jest aktualne. We wtorek tzn 12 września na godzinę 18 w TOZ-ie.

Co do kota to roześlę wici, ale..no właśnie jest to ale...ze wszystkich znajomych moich nie ma osoby nie zakoconej :(
jednak zawsze trzeba mieć nadzieję

Dominka

Post » Nie wrz 10, 2006 22:34

To wątek tego kociaka http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=49193

Jeśli znajdziecie jakiś domek to dajcie znać.

Silva7

Post » Śro wrz 13, 2006 2:41

Sorki za OT, ale czy Atiya to kot z ogłoszeń adopcyjnych miau :?:

Sprawdzilem Twoje posty i to chyba ten sam, ktorego nie zdazylismy adoptowac :wink:

bhdn

Od: Sob sie 20, 2005 22:07

Post » Śro wrz 13, 2006 10:50

bhdn pisze:Sorki za OT, ale czy Atiya to kot z ogłoszeń adopcyjnych miau :?:

Sprawdzilem Twoje posty i to chyba ten sam, ktorego nie zdazylismy adoptowac :wink:

Atiyę znaleźliśmy na adopcjach :) Możliwe, że to ten sam kotek. Ona jest u nas gdzieś od miesiąca. Ale jeśli jeszcze chcecie adoptować kotka, to mam wspaniałego malucha na tymczasie, możecie przyjść i go zobaczyć. To jego wątek na kociarni http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=49193. Maluszek jest przeciwnością Atiy - ona biała, on czarny, ona dziskuska, która nie daje się głaskać, a on sam wspina się na kolana :)

Silva7

Post » Śro wrz 13, 2006 22:26

dla tych, którzy są nadal zainteresowani:

http://zwierzetawokolnas.blox.pl/html

Wszyscy którzy chcą działać na rzecz zwierząt w Szczecinie proszę o kontakt na priwa.

Dominka

Post » Sob wrz 23, 2006 12:48

Witajcie,
Moze to nie jest odpowienie miejsce na ta wiadomosc ale nie wiemy gdzie mozna znalezc osoby ze Szczeciana, ktore pomagaja kotom.
Bardzo pilnie poszukujemy kogos o wielkim sercu, kto moglby zaopiekowac sie 4 - 5 tygodniowymi kociakami.
Konkretniej jest 5 kociat, ktore potrzebuja domu tymczasowego.
Pokryjemy koszty leczenia i wychowania maluchow.
Niestety my nie mozemy sie zajac maluchami poniewaz mamy 2 mioty w domu.
Nasz sasiad chce sie tych kociakow pozbyc dlatego to taka bardzo pilna sprawa.
Obrazek

Dream Cat's Club

Od: Czw mar 16, 2006 11:08

Post » Sob wrz 23, 2006 16:21

Dream Cat's Club pisze:Witajcie,
Moze to nie jest odpowienie miejsce na ta wiadomosc ale nie wiemy gdzie mozna znalezc osoby ze Szczeciana, ktore pomagaja kotom.
Bardzo pilnie poszukujemy kogos o wielkim sercu, kto moglby zaopiekowac sie 4 - 5 tygodniowymi kociakami.

:oops: moja wina,przerzuciłam Waszą prośbę na Kociarnię (adopcje) :D
Istoty ludzkie to jedyny gatunek zwierząt, których szczerze się obawiam.
Autor: G.B. Shaw

danunka

Od: Sob kwi 30, 2005 21:23

Post » Sob wrz 23, 2006 16:24

danunka pisze:
Dream Cat's Club pisze:Witajcie,

:oops: moja wina,przerzuciłam Waszą prośbę na Kociarnię (adopcje) :D

My tam juz pisalismy
Obrazek

Dream Cat's Club

Od: Czw mar 16, 2006 11:08

[poprzednia][następna]