Kocurkowie z Konstancina - już we własnym domu

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto sie 01, 2006 19:39

Nieśmiałek dalej jest trochę bardziej nieśmiały od Wikarego, ale chłopcy są bardzo dzielni... Pół nocy szaleli po domu, zaprzyjaźnili się nie tylko z Asią, ale i ze mną. Wygląda na to, że im się podoba. Gdy tylko będę miał gdzie, wrzucę fotki kociaków w nowym domu :D

Pietia

Od: Nie lip 30, 2006 17:06

Post » Śro sie 02, 2006 11:02

Witamy na forum
I gratulujemy ślicznych braciszków :D
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Śro sie 02, 2006 11:03

Witamy na forum
I gratulujemy ślicznych braciszków :D
Założysz im wątek na kotach?
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Post » Czw sie 03, 2006 13:49

Pietia witaj :P :P Z niecierpliwościa czekamy na zdjęcia 8) Buziaki dla chlopaków i pozdrowienia dla Asi !!!
Ania & Kama, Pusia, Misia, Skits, Rafa, Mimi, Misio

Ania

Od: Śro sty 29, 2003 9:56

Post » Czw sie 03, 2006 17:37

Hej, Pietia! Strasznie się cieszę, że tak dobrze jest u Was chłopakom. Oni byli ogromnie spragnieni miłości i swojego Dużego. Super, że trafili właśnie do Was. :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ślemy w waszą stronę ciepłe myśli i trzymamy kciuki za zrastanie łapki Wikarego. :ok:
Obrazek]Obrazek

Modjeska

Od: Pt mar 31, 2006 20:52

Post » Pt sie 04, 2006 12:28

Bardzo się cieszę, że odezwaliście się w wątku Kocurków. I czekam z niecierpliwościa na zdjęcia - kociaki pięknieją w oczach.
Obrazek

Amica

Od: Śro lut 11, 2004 9:11

Post » Pt sie 04, 2006 12:32

Poproście o przeniesienie na koty :D

kalewala

Post » Pon sie 21, 2006 21:43

Chłopaki wyglądają na zadowolonych, już na dobre nas sobie oswoili ;-)
Wikary radzi sobie nieźle, niedługo kolejne zdjęcie rtg, a potem decyzja- operować czy pozostawić łapkę w takim stanie i czekać na zrośnięcie kości.
Aktualne zdjęcia na www.kott.blox.pl Zapraszamy

Pozdrawiam,Aśka

zoe

Od: Pon sie 21, 2006 19:26

Post » Śro sie 30, 2006 8:32

zoe dziękujemy za dobre wieści i możliwość obejrzenia zdjęć. Nic tak mnie nie cieszy jak wiadomości o dalszym losie zwierząt, którym udało mi się pomóc. Chociaż to co ja zrobiłam to nic w porównaniu z domem jaki im daliście. Widać, że kocurkowie podbili Was całkowicie.
Trzymam kciuki za łapkę Wikarego.
Obrazek

Amica

Post » Sob wrz 09, 2006 15:52

Wczoraj byłem z Wikarym u weterynarza. Po zrobieniu zdjęcia, rozcięciu gipsu i zrobienia drugiego zdjęcia (wszystko bez środków uspokajających - Wikary to niesamowicie dzielny i spokojny kot) okazało się, że wszystko zrosło się fantastycznie i operacja (ani powrót do gipsu) nie jest potrzebna.
Na łapce pojawiło się sporo otarć i odleżyn (trudno się dziwić - w gipsie spędził sporo czasu), sierść się mocno wytarła, ale wszystko powinno się ładnie zagoić. Wikary wygląda na zadowolonego (nawet nie był za bardzo obrażony za wycieczkę do lecznicy). Zdjęcie wikarego już bez gipsu na http://kott.blox.pl.

Pietia

Post » Sob wrz 09, 2006 16:15

Biedna łapulka....
Mój Hamlecik też pewnie będzie tak wyglądac - łapka zgwoździowana, w gipsie od 30-go czerwca ...
Przy okazji obejrzałam sobie wszystkie zdjęcia - śliczne kocurki i widać, że szczęśliwe :D
Tylko dlaczego jeszcze nie na kotach? :wink:

kalewala

Post » Wto wrz 12, 2006 10:14

Pietia dzięki za dobre wieści - mialam dzwonic, ale mam teraz kłopoty zdrowotne z Whisky... Wikary spędził w gipsie ponad 1,5 miesiąca, teraz łapka szybko wróci do normy. Jak widzę kociak był bardzo dzielny, zresztą pierwsze prześwietlenie też było zrobione bez żadnych środków uspokających. Wyściskaj kocurki ode mnie :wink:

Jako załozycielka wątku proszę uprzejmie moderatorów o przeniesienie wątku na KOTY.
Obrazek

Amica

Post » Wto wrz 12, 2006 11:29

Mam nadzieję, że łapka wróci do normy szybko - Nieśmiałek czuje teraz swoją przewagę fizyczną i prześladuje Wikarego. Wcześniej Wikary mógł bronić się nieco skuteczniej (gips był dosyć skuteczny w bójkach...).

Pietia

Post » Wto wrz 12, 2006 22:42

:D :D Serce rośnie jak czyta się historie ze szczęśliwym zakończeniem.
Przesyłamy Ci Pietia i kocurkom dużo ciepłych myśli z Zalesia. Być może znów niedługo jakaś bieda zajmie zwolniony przez nich "koci pokój hotelowy".
Obrazek]Obrazek

Modjeska

Post » Wto wrz 12, 2006 23:00

:D :D Serce rośnie jak czyta się historie ze szczęśliwym zakończeniem.
Przesyłamy Ci Pietia i kocurkom dużo ciepłych myśli z Zalesia. Być może znów niedługo jakaś bieda zajmie zwolniony przez nich "koci pokój hotelowy".
Obrazek]Obrazek

Modjeska

[poprzednia][następna]