Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
dryncia pisze:a niech bedzie i 2 tysiaki. Mój chłop Ci wystawi tylko przeslij mi dane i fotki na maila drynams@wp.pl
Georg-inia pisze:Dryncia, jesteśdziękujemy
![]()
a z kasą się nie wygłupiaj, to kosztuje ! a potrzebujesz teraz duuuuużo jeść kupić dla Mishy i Nataszy, nie?
Georg-inia pisze:Annskr, ja wiem, Ty się poprostu samotna czujesz z ilością kotów mniej niż 10, nie?no to wylicytuj sobie Bilardzika a zapewniam, że już nudzić się nie będziesz: masz zagwarantowane rozrywki lekkoatletyczne we własnym mieszkaniu, na żywo
Georg-inia pisze:Annskr nieustająco Cię podziwiam, u mnie tylko trzy sztuki, ale za to Bilardzik robi za przynajmniej dwa i pół kota. Wszystkie śpią na mnie, tyle, że na zmianę, przewróciły w nocy suszarkę z praniem a Bilard narobił do doniczki z juką
Takim ludziom jak pani nazeżą sie pochwały, to wsaniale że bezinteresownie zaopiekowala się pani obcymi kotkami. Ma Pani wielkie serce. życzę wszystkieg najlepszego
mokkunia pisze:Georg-inia, w odpowiedzi na jedno z ogłoszeń Bilardzika otrzymałam takiego o to maila:Takim ludziom jak pani nazeżą sie pochwały, to wsaniale że bezinteresownie zaopiekowala się pani obcymi kotkami. Ma Pani wielkie serce. życzę wszystkieg najlepszego
Byłam bardzo zaskoczona jak to przeczytałam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości