Bilardzik z 1 oczkiem - ma wspaniały Dom - zamykamy wątek :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon sie 28, 2006 18:25

a niech bedzie i 2 tysiaki. Mój chłop Ci wystawi tylko przeslij mi dane i fotki na maila drynams@wp.pl

dryncia

Od: Śro lut 01, 2006 17:23

Post » Pon sie 28, 2006 20:50

dryncia
fajnie ze dasz kotka na allegro-ja ni moge :(
tylko go jakos piknie :) opiszcie
bo tam tyle bidulek juz na allegro
a on musi isc jak najszybciej
juz starczy mu cierpien..
Iwona
Obrazek Obrazek

iwona72

Od: Pt gru 09, 2005 20:51

Post » Pon sie 28, 2006 20:50

dryncia
fajnie ze dasz kotka na allegro-ja ni moge :(
tylko go jakos piknie :) opiszcie
bo tam tyle bidulek juz na allegro
a on musi isc jak najszybciej
juz starczy mu cierpien..
Iwona
Obrazek Obrazek

iwona72

Od: Pt gru 09, 2005 20:51

Post » Wto sie 29, 2006 8:19

No i gdzie ta aukcja?
Czekam z niecierpliwością :wink:
Może policytuję :wink:
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Wto sie 29, 2006 8:30

dryncia pisze:a niech bedzie i 2 tysiaki. Mój chłop Ci wystawi tylko przeslij mi dane i fotki na maila drynams@wp.pl

Dryncia, dzięki wielkie Tobie i Twojemu facetowi :1luvu: :aniolek:
wysyłam Ci maila z tekstem, fotkami, itd. Jak się tylko spotkamy to oddam Wam pieniążki za tę aukcję.

Annskr, ja wiem, Ty się poprostu samotna czujesz z ilością kotów mniej niż 10, nie? :wink: no to wylicytuj sobie Bilardzika a zapewniam, że już nudzić się nie będziesz: masz zagwarantowane rozrywki lekkoatletyczne we własnym mieszkaniu, na żywo :D
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Wto sie 29, 2006 22:53

Bilardzik własnie ma juz swoja aukcje
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=124333423
jest ładnie zaznaczony i pogrubiony. Czyli tak łatwo nie zaginie
Sama zrobiłam, chłop sie źle czuł, wiec go nie meczyłam, jakos dałam rade
a o oddawaniu kasy to zapomnij, przeciez ja tylko aukcje załozyłam nie kupiłam tej rasowej krowy :D

dryncia

Post » Śro sie 30, 2006 7:36

Dryncia, jesteś :aniolek: dziękujemy :)

a z kasą się nie wygłupiaj, to kosztuje ! a potrzebujesz teraz duuuuużo jeść kupić dla Mishy i Nataszy, nie?

Georg-inia

Post » Śro sie 30, 2006 8:21

Georg-inia pisze:Dryncia, jesteś :aniolek: dziękujemy :)

a z kasą się nie wygłupiaj, to kosztuje ! a potrzebujesz teraz duuuuużo jeść kupić dla Mishy i Nataszy, nie?

przepraszam Cię Ingo, Misha i Natasza mająkupione jedzenie, czeka na nie w lecznicy, pomoc Dryncia ma, nie mo.żna tak pisać
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Śro sie 30, 2006 8:24

Georg-inia pisze:Annskr, ja wiem, Ty się poprostu samotna czujesz z ilością kotów mniej niż 10, nie? :wink: no to wylicytuj sobie Bilardzika a zapewniam, że już nudzić się nie będziesz: masz zagwarantowane rozrywki lekkoatletyczne we własnym mieszkaniu, na żywo :D

Nie czuję się samotna :D
Teraz jest ich siedem, na razie wystarczy, rozrabiają jak pijane zające, w nocy znów przewróciły mi drabinkę opartą o ścianę, przygniatają mnie w łóżku i marudzą, kiedy chcę sie wygodniej ułożyć, wsadzają noski w szklanki i talerze, zalegają na papierach, na których próbuję pracować :D .
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Post » Śro sie 30, 2006 8:49

A Ciocia Inga to normalnie niech z ta kasa cicho siedzi, bo ja Bilardzikowi taki prezent zrobiłam, no co rózne sa prezenty.
A jedzenie mam odebrac w lecznicy, nie jeste tak źle daje rade, Ciocie tu o mnie dbaja

dryncia

Post » Śro sie 30, 2006 9:25

Dryncia w takim razie bardzo dziękuję jeszcze raz za prezent :D

Magija przepraszam, jeśli niechcący kogoś uraziłam :oops: i nie watpię, że Dryncia pomoc ma zapewnioną, ale sama wiem ile kosztuje utrzymanie i leczenie maluszków i że niestety każda złotówka się przydaje... Poza tym Iwcia mi pisała w poniedziałek, ile trzeba było za takie podczepione ogłoszenie Dyzia na allegro zapłacić :( dużo niestety :(

Annskr nieustająco Cię podziwiam, u mnie tylko trzy sztuki, ale za to Bilardzik robi za przynajmniej dwa i pół kota. Wszystkie śpią na mnie, tyle, że na zmianę, przewróciły w nocy suszarkę z praniem a Bilard narobił do doniczki z juką :roll:

Georg-inia

Post » Śro sie 30, 2006 9:35

Georg-inia pisze:Annskr nieustająco Cię podziwiam, u mnie tylko trzy sztuki, ale za to Bilardzik robi za przynajmniej dwa i pół kota. Wszystkie śpią na mnie, tyle, że na zmianę, przewróciły w nocy suszarkę z praniem a Bilard narobił do doniczki z juką :roll:

Ty mnie nie podziwiaj, Ty mi mocno współczuj z powodu cieżkiej głupoty :wink:
Podjęłam męską decyzję - schodzę do stanu kotów 2 swoje + max 4 tymczasowe, i wszelkimi siłami bedę się tego trzymać :wink:
Zrezygnować z pomocy kotom, z kotów tymczasowych, widząc ogrom kociej biedy, chyba nie potrafię ...

kalewala

Post » Śro sie 30, 2006 16:16

Georg-inia, w odpowiedzi na jedno z ogłoszeń Bilardzika otrzymałam takiego o to maila:

Takim ludziom jak pani nazeżą sie pochwały, to wsaniale że bezinteresownie zaopiekowala się pani obcymi kotkami. Ma Pani wielkie serce. życzę wszystkieg najlepszego

Byłam bardzo zaskoczona jak to przeczytałam 8O

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Czw sie 31, 2006 6:19

Uffff :!: Udało mi się :!: Uratowałam Bilardzika :!: Przed bolesnym upadkiem na drugą stronę...
Naprawdę nikt go jeszcze nie pokochał? Nikt nie chce mieć takiego słodziaka w swoim domku? Chłodno się robi kochani, szal mruczący jest teraz jak marzenie :D

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Czw sie 31, 2006 7:20

mokkunia pisze:Georg-inia, w odpowiedzi na jedno z ogłoszeń Bilardzika otrzymałam takiego o to maila:

Takim ludziom jak pani nazeżą sie pochwały, to wsaniale że bezinteresownie zaopiekowala się pani obcymi kotkami. Ma Pani wielkie serce. życzę wszystkieg najlepszego

Byłam bardzo zaskoczona jak to przeczytałam 8O

8O 8O 8O

a Bilardzik nic sobie nie robi z tego, że nie ma domu... szaleje na całego - najlepszą zabawką stał się ostatnio złamany kijaszek z wygryzionymi piórkami :D mały chodzi po mieszkaniu, trzymając tego drapaka w pysiu i obijając się o wszystkie meble. Jak się kotek kładzie spać, patyczek koniecznie musi być zaraz obok :) i żadnego dzielenia się ! nawet wujek Klemens nie ma prawa pobawić się patyczkiem :twisted: zresztą chyba nawet by nie chciał - wyrwane wszystkie piórka, parę tych srebrnych nitek zostało, ogólnie smętne resztki :roll:

Georg-inia

[poprzednia][następna]