» Czw sie 31, 2006 7:02
witam wszystkich moich fanów.Jestem bardzo szczęsliwym kotem chociaz ostatnio coś mówi się w domu o jakimś ciachnięciu,czekaja tylko na transporterek ,nie wiem czego chcą ode mnie ,pozbawić chyba mojej męskości co prawda w domu nie znaczę, nie wychodzę ale ona mówi że tak będzie bezpieczniej.Trafie do klubu kotów bez jajowych.Szkoda.U mnie dzień jak codzien jem a własciwie żrę wszystko nawet młodemu tort wylizałem bo były jego urodziny ,dobre było.Wczoraj ukradłem kawał mieska co miał byc na obiad ale po co komu obiad ona wiecznie sie odchudza ,on zjadł u mamusi
a młody nie lubi mięsa tylko Ezra tak dziwnie na mnie patrzyła gdy wlokłem ten kawał w zębach.Ona zaraz mi ten kawał wyszarpała i pogroziła palcem jakby to coś miało dać i tak będe kradł.Zdjęc długo nie bedzie ,bo ona sierota jedna aparat na podłogę zrzuciła i nie działa ,nie wiadomo czy da się naprawic a na nowy teraz nie ma kasy ,bo trzeba ogrodzenie robic w naszym nowym domku .Tylko nie wiadomo kiedy my tam zamieszkamy .Jak trafia szóstkę w totka hehehehe.Bawię sie z Sylwusiem ,galopady przez całe mieszkanie ,podgryzanie gardeł ,w łapki .regularnie znosze gabki na ich łózko ,po tez mam kryjówkę ,skarpety ,zabawki,papierki po cukierkach ostatnio posprzatali i znów musze szukac zdobyczy .On mówi ze gdyby mnie nie było to dom był by taki spokojny i pusty .Młody ciągle mnie całuje i sciska i mówi"Klunkiś mój koteczek kochany ,jak ja cie bardzo kocham "I tak mija dzien za dniem .Wszyscy zadowoleni i szczęsliwi a najbardziej chyba ja bo mam dom i rodzinę.To pa.[/url]