Królewna Czekoladka, Krokodyle i Tygrysy (s. 103)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sie 27, 2006 11:51

gattara pisze:Widzisz Agnes jesteście z Gunią cudotwórczyniami Obrazek Obrazek , oczywiście zieloni też trochę pomogli :wink: ale to głównie to Wasza zasługa i siły woli naszej Czekusi.

jakie tam z Gunią- ja mam na myśli wszystkie forumowe Ciocie, które przesyłały pieniążki, dobre myśli, pozytywną energię, ściskały kciuki, wspierały duchowo, wirtualnie i realnie. My tylko z Gunięą miałysmy ten zaszczyt osobiście z nią przebywać.
Czeko nam wszystkim bardzo, bardzo miziaście dziękuje :kotek:
I myślę, że przyszedł czas rozglądać sie za godnym domkiem. Agnes z radością by ją zatrzymała, jak i Piotrusia Pana, małą Marilyn i wszystkie podopieczne. Rozstanie to zawsze osobista tragedia. Ale mieszkanie ma swoja pojemność, kieszeń swoje dno, a tam już inni bardzo potrzebujący bardzo czekają. :cry:
Obrazek

agnes_czy

Od: Wto lip 05, 2005 13:48

Post » Nie sie 27, 2006 12:23

Jeeeeeeeeej......Czekunia....... :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ciocia Agnes się potłukła... :( mam nadzieję, że nie miałaś nic wspólnego z tym wypadkiem???? I nie dlatego ciocia Agnes postanowiła Ci szukać nowy domek????
Cieszę się, że Czekunia kwitnie i martwię się, że TAKIEGO domku to ona nie znajdzie....Ciotki ciotkami, ale to AGNES i GUNIA uratowały Dziewczynkę...Sama kasa i nawet najlepsza opieka nie zdałyby się na nic, gdyby nie czuły dotyk ciepłe serca i cała masa pieszczot w realu, które Czekunia dostała od Was....[/url]
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Nie sie 27, 2006 12:28

a co będzie, jak ten nowy domek nie zechce nam codziennie pisać, co u naszej pupilki :cry: ? ja się od Czeko uzależniłam :oops: podobnie jak i od każdej innej czekolady... :wink:
a może by jej tak przypadkiem nikt nie zechciał :wink: ? albo nie znajdzie się nikt na tyle odpowiedzialny...? bo Czeko nie można przecież oddać pierwszym leszym, co chcą kota, nawet takim, którym 'zwykłego' można byłoby dać - i to nie tylko dlatego, że jest Królewną :wink:, chodzi mi o szczególną troskę, kórej Królewna mimo wszystko chyba nadal wymaga...

Czekunia, spojrzyj mamusiom głęboko w oczy i wytłumacz im, że Ty się za żadne skarby świata nie chcesz wyprowadzać :wink: i że w ogóle takiego skarba jak Ty to nie można oddawać :wink:

żeby Królewna Czeko już zawsze była zdrowa jak borowiczek :wink: i miała życie jak w Madrycie, wśród kochających Dużych i usłane pysznościami :wink: (niekoniecznie trocinkowymi z puszek - fuuu, nerkowe są pewnie podobne do struwitowych, a te wyglądają paskudnie :? już dwa moje koty muszą to jeść :? )
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Nie sie 27, 2006 12:36

@up
popieram wszystkie "co będzie jak" z powyższego :lol:

W takim razie trzymam kciuki za znalezienie dobrego domu, ale gdzie się znajdzie taki jak u Ciebie Agnes....
Czekunia Bądź Zawsze Zdrowa Słoneczko Moje Ukochane
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Nie sie 27, 2006 17:53

Buuuuuuu :crying: :crying: :crying:
Chyba zrozumiała, co tu się święci, bo całkiem apetyt straciła :roll: Podsuwam i podsuwam...... I nic nie smakuje.
Qrcze, coraz bardziej podziwiam kocią intuicję :lol: Może z tymi czarownicami w średniowieczu to tak nie całkiem od rzeczy było :?: :wink:
Obrazek

agnes_czy

Post » Nie sie 27, 2006 19:16

Czekunia ! Ty sie nie wygłupiaj, Ty jedz, musisz byc silna i zdrowa !

Ledwo doszłam do tego internetu, bo jestem na urlopie i dziś zaliczyłam Połonine Wetlińską, ale nie zdzierżyłam i sprawdzam co sie na miau dzieje. To juz chyba trzeba leczyc....
Gunia i Zulka&Fruzia
Obrazek Obrazek

GuniaP

Od: Czw sie 05, 2004 20:34

Post » Nie sie 27, 2006 19:39

Hej tam, na urlopie :D My tu tęsknimy, wypoczywaaj szybciutko!
Obrazek

agnes_czy

Post » Pon sie 28, 2006 5:32

Tak z przyzwyczajenia poranne kciuki :lol:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Czekunia ja wiem że Ty słyszysz co ciocia Agnes planuje, ale to nie jest powód żeby się głodzić :!: Jedz malutka, bo masz być silna i zdrowa!!!!
Obrazek

gattara

Post » Pon sie 28, 2006 11:45

Za ten numer z drabiną to masz od mnie Agnes natarcie uszu, bo ci sie nalezy!!! Jeszcze moze sama prąd poprzerabiasz, ze o poprzestawianiu wszystkich mebli w domu nie wspomnę!!!
Siłaczka! Kurtka na wacie!!!
Sie normalnie zdenerowowałam!!!
Kto by sie futrami opiekował, hę?

Zielona odmiałczała wyrok na Czekunie, powiadasz?
Dobrze, ze odmiałczała, choć to i tak w moich oczach jej sympatii nie przyczyni :wink:

Czekusiu, bardzo sie ciesze, ze zdrowiejesz!!!
Ech, te nerki... O adopcje pewnie bedzie szczególnie ciezko... :(
[Obrazek
Obrazek

Salamandra

Od: Pt gru 12, 2003 7:48

Post » Pon sie 28, 2006 11:45

Dubelek.

Sorki.

:wink:
[Obrazek
Obrazek

Salamandra

Od: Pt gru 12, 2003 7:48

Post » Pon sie 28, 2006 14:13

gattara pisze:Tak z przyzwyczajenia poranne kciuki :lol:

Czekunia ja wiem że Ty słyszysz co ciocia Agnes planuje, ale to nie jest powód żeby się głodzić :!: Jedz malutka, bo masz być silna i zdrowa!!!!

To jeszcze na dodatek Królewna wczoraj Diegowi przyłożyła :!: :roll: tak go po pysku sprała, ze hohoho! Co się będzie spoufalał, gówniarz jeden!. Ale potem i tak wszystkei koty spały obok siebie- wprawdzie w przyzwoitej odległości od siebie, ale wszystkie w jednym pomieszczeniu, a mnie olały :x

Sal pisze:
Jeszcze moze sama prąd poprzerabiasz, ze o poprzestawianiu wszystkich mebli w domu nie wspomnę!!!

A żebyś wiedziała, że już mnie korci :lol: Juz sie przyglądam ze wszystkoch stron jak by tu ten konkiet zmienić, tę przedpotopową boazerię zerwać....... Z tapetą poszło sprawniej, koty mi pomogły :wink: [/url]
Obrazek

agnes_czy

Post » Pon sie 28, 2006 14:15

gattara pisze:Tak z przyzwyczajenia poranne kciuki :lol:

To jeszcze na dodatek Królewna wczoraj Diegowi przyłożyła :!: :roll: tak go po pysku sprała, ze hohoho! Co się będzie spoufalał, gówniarz jeden!. Ale potem i tak wszystkei koty spały obok siebie- wprawdzie w przyzwoitej odległości od siebie, ale wszystkie w jednym pomieszczeniu, a mnie olały :x

Sal pisze:
Jeszcze moze sama prąd poprzerabiasz, ze o poprzestawianiu wszystkich mebli w domu nie wspomnę!!!

A żebyś wiedziała, że już mnie korci :lol: Juz sie przyglądam ze wszystkoch stron jak by tu ten konkiet zmienić, tę przedpotopową boazerię zerwać....... Z tapetą poszło sprawniej, koty mi pomogły :wink:
A ajk się świetnie do zabawy w chowanego nadawała! Aaaaaaale było radości! :lol:
Obrazek

agnes_czy

Post » Pon sie 28, 2006 21:05

już trzeci raz coś piszę i kasuje :evil:

kochana Czeko, trzymaj się i nie udawaj kociej dresiary, przecież Ty jesteś królewną :wink: i wiesz co, może poudawaj od czasu do czasu, że jesteś chora, to wtedy ciocia A. nie będzie tak głupio knuła za Twoimi czekoladkowymi pleckami :wink:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Wto sie 29, 2006 5:27

Kciuki już są ( ja się chyba od tego uzależniłam :D ) :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Czekunia nie bij przyjaciół tylko zdrowiej i jedz, a i pilnuj cioci Agnes żeby podłóg nie zaczęła zrywać albo wyburzać ścian :lol:
Obrazek

gattara

Post » Wto sie 29, 2006 6:46

Miłego dnia wszystkim Ciociom :1luvu:
Nasza wysokość też już wstała, głodna :!: :!: :!: I pogoniła służbę do kuchni.
Obrazek

agnes_czy

[poprzednia][następna]