oryginalne kociaki szukaja domu tymcz!!! SA FOTKI!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pt sie 25, 2006 12:39

Agn pisze:Olu, a jak 'dorobiłaś się' tych dwu? Bo jeśli nie stosowałaś przy nich metody 'na wypłakanie' to jeszcze wszystko przed Tobą. :lol:
Któregoś kota trzeba sobie wypłakać....

Milka była zanim pojawił się obecny małżonek. Kisiel zamieszkał z nami 3 dni po tym jak przeprowadziliśmy się do wspólnego mieszkania, bo wmówiłam Pawłowi, że koty muszą być dwa (i miałam rację ;) ) Na początku P. nie mógł się pogodzić z wszędobylską sierścią, bieganiem w nocy i zwalaniem wszystkiego co popadnie na podłogę. Dzisiaj bardzo te dwa koty lubi, ale przed kolejnym broni się bardzo. Raz mu proponowałam Smołę - stanowczo odmówił. Gdy byliśmy w schronisku w Gdyni to go namawiałam na małego czarnuszka, ale w ostatniej chwili (już go prawie miałam! Izabela mi świadkiem!) powiedział, że poczekamy na własne mieszkanie. No i na tym stanęło. Niestety muszę się z nim liczyć :(
Ola
Obrazek Obrazek

Olik, autorka bloga http://matkasanepid.blox.pl/html

ola25

Od: Pon lis 21, 2005 15:57

Post » Pt sie 25, 2006 12:56

Agn,nie omieszkaj dać mi jutro sygnał jak bedziesz miała Białaska i bedziesz mogła rozmawiać :lol:
Jurand,Eto'o,Gandalf i Fredek
Obrazek

Miciułka

Od: Czw kwi 20, 2006 10:49

Post » Pt sie 25, 2006 13:08

Miciułka - no pewnie :lol: .

Tylko ja dalej nie mam wieści od Dorci, które to kociaki.
Doracia, pospiesz się. :!:
Do Teresy mam kontakt tylko do pracy.

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

Post » Pt sie 25, 2006 13:43

Agn tak jak wstępnie napisałam rudy i szylkrecia , Narcyz :wink: ma wolne ,panienka wyjechała i siedzi przy kompie i mnie nie dopuszcza :cry: Czekam na wiadomość od Beaty co do trasy i trnsporterku.A może zamiast szylkreci inne malenstwo ? nie wiem już sama ,wystarczająco żle się czuje z decyzją że dwa a nie cztery,niechce już wybierać niech zostanie tak jak jest a może cos mi poradzisz
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pt sie 25, 2006 13:43

Agn tak jak wstępnie napisałam rudy i szylkrecia , Narcyz :wink: ma wolne ,panienka wyjechała i siedzi przy kompie i mnie nie dopuszcza :cry: Czekam na wiadomość od Beaty co do trasy i trnsporterku.A może zamiast szylkreci inne malenstwo ? nie wiem już sama ,wystarczająco żle się czuje z decyzją że dwa a nie cztery,niechce już wybierać niech zostanie tak jak jest a może cos mi poradzisz
Obrazek

dorcia44

Post » Pt sie 25, 2006 15:29

Dorcia, sorki ze tak długo. Poradzimy sobie bez dodatkowego transporterka.
Podeslij mi PW adres, dobrze?

beatryczka

Od: Wto sie 15, 2006 17:00

Post » Pt sie 25, 2006 15:57

Troche się zdublowało :oops: ,czekam więc z ogromną obawą i niecierpliwością na TORUNSKIE PIERNICZKI.BEATRYCZKA od ciebie będe miała wieści z pierwszej ręki,jeżeli będziesz pózno bardzo to nie zobaczysz nr.domu dlatego daj znać jak będziesz blisko i wyjde do ciebie-do was.Problem będzie ze zdjęciami kotuchów bo moje niunie ro#@%^&* aparacik i tyle .Z komurki to takiesobie .Dziewczyny i chłopaki trzymajcie za mnie kciuki i za malentasy.
Obrazek

dorcia44

Post » Pt sie 25, 2006 20:55

Doroto, własnie dzwoniłam do Teresy [przez sąsiadkę :roll: koszmarna baba]
Przywiezie jutro maluszki z działek. Na Teresę również zwaliłam kwestie wyboru, które kocięta oprócz Białasa przywiezie.

Doroto - kciuki bedziemy trzymać oczywiście, ale poradzisz sobie patrząc na Twoja gromadkę [Lidka mówi do mnie wczoraj: `a ta Dorcia, co ma taki złocisty, słoneczny podpis` :lol: ]
A zdjęcia od biedy moga byc i z komórki. :P

Agn

Post » Pt sie 25, 2006 20:56

Doroto, własnie dzwoniłam do Teresy [przez sąsiadkę :roll: koszmarna baba]
Przywiezie jutro maluszki z działek. Na Teresę również zwaliłam kwestie wyboru, które kocięta oprócz Białasa przywiezie.

Doroto - kciuki bedziemy trzymać oczywiście, ale poradzisz sobie patrząc na Twoja gromadkę [Lidka mówi do mnie wczoraj: `a ta Dorcia, co ma taki złocisty, słoneczny podpis` :lol: ]
A zdjęcia od biedy moga byc i z komórki. :P

Agn

Post » Pt sie 25, 2006 21:48

Wiesz Rudy i szylkrecia musi być :lol: rozpuściłam już fame że będą takie kotki i paru chetnych jest ,z zaznaczeniem że po odchowaniu ,zaszczepieniu itp.Więc niech już tak zostanie .Gorzej jak to teraz są chętni bo nie ma koteczek a pózniej,zobaczymy.
Obrazek

dorcia44

Post » Pt sie 25, 2006 23:03

Dorcia ale będziesz miała stadko przez jakiś czas podziwiam. :)
I czekam na wieści i fotki. :)
Nataniel lat 12:)

Alina1971

Od: Sob maja 21, 2005 17:33

Post » Sob sie 26, 2006 6:55

Oj Alinka jakby kto dołożył jeszcze pokoik dla tych malentasów :oops: to może bym nie oddała ,bo głupia jestem ,ale kotki jadą bez metrażu :lol: Zawsze zbierałam po swoich kątach ,z ulicy ,pierwszy raz będe w takiej sytuacji,a własnie wczoraj zobaczyłam na cmentarzu okropną bide :cry: 4tyg. i zamiast oka ropien ,założyłam temat i czekam na dobre rady może i pomoc.
Obrazek

dorcia44

Post » Sob sie 26, 2006 15:07

Czy są już chętni na następne kociaki?
Obrazek

dorcia44

Post » Sob sie 26, 2006 17:04

Białas jest już u mnie. Ruda i tri - w drodze do Warszawy.

Jestem tak padnięta, że nawet nie jestem w stanie płakac, że Ryśka pojechała.... Popłaczę sobie wieczorem.

Nie wiem, co z pozostałą dwójką, ale pomyslałam sobie, że może dobrze sie stało, ze nie wszystkie kocięta na raz znikną kocicy z oczu. Są takie maleńkie...
Karmię Białasa i muszę się zdrzemnąć. Przepraszam.

Agn

Post » Sob sie 26, 2006 18:01

Agn zdrzemnij się i za mnie :wink: ja cała na szpilkach.Już wiem że są blisko ,wiem też że są malenkie :cry: i tri chyba zaczyna chorować :cry: Jutro do weta. Czy tamte zdrowe?Wiem też że piją mleczko ale nie wiem co jadły z pokarmów stałych.Trzęse się,ale jestem głupol :oops: prosze was trzymajcie kciuki za maluszki ,aby były zdrowe .Agn przepraszam że cię wymęczyłam :oops:
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]