dakota pisze:hmmm...
zdecydowanie - ręka
i tak piłka wylądowała za boiskiem.
Moderator: Estraven
Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.moś pisze:cholebcia, przypomnialyscie mi ze sie rok szkolny zaczyna
z Aurelką to jedną dopiero zrobiłem, a z jpegów to takie tam sobie wyjdzie na całym ekranie, pikseloza...carmella pisze: Aurelko , mam codziennie inną tapetkę , bo sie nie umiem zdecydować które zdjęcie dać na stałe
Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.specjalnie dla Ciebie Carmello, żeby utrudnić Ci decyzjęcarmella pisze: sie nie umiem zdecydować które zdjęcie dać na stałe
Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.
Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.
zosia&ziemowit pisze: E tam... to taka blondi...
Obudziłam się później niż zwykle, wstałam z łóżka, w radiu była muzyka 
potem trochę tańczyłam 
Użytkownicy przeglądający ten dział: włóczka i 22 gości