tanita pisze:dzisiaj była u nas na moment tajdzi i pierwsze jej słowa skierowane do Mrufki brzmiały: "ojej jaka ona gruba"..hmmm
Jaka?????? Gruba?

To Tajdzi chyba grubego kota nie widziała...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tanita pisze:dzisiaj była u nas na moment tajdzi i pierwsze jej słowa skierowane do Mrufki brzmiały: "ojej jaka ona gruba"..hmmm
tajdzi pisze:Tanita, ja już Ci mówiłam dyć, że dwa koty mamno
Nawet szukają kochającego domku
tajdzi pisze:Rozumiem, że na razie imiona są tajemnicą? Bo ja myślałam, że padnę, jak je usłyszałam![]()
Uschi pisze:tajdzi pisze:Rozumiem, że na razie imiona są tajemnicą? Bo ja myślałam, że padnę, jak je usłyszałam![]()
Hehehe... Się dziecko zapluło... Ja tam potraktowałam ze stoickim spokojem. zobaczymy, jakie jeszcze pomysły wpadną Tanicie do głowy
tajdzi pisze:no, tylko proszę mi kawy nie dawać w trakcie przedstawiania kolejnych imion... bo tym razem nie powstrzymam się i pęknę
tanita pisze:tajdzi pisze:no, tylko proszę mi kawy nie dawać w trakcie przedstawiania kolejnych imion... bo tym razem nie powstrzymam się i pęknę
tajdzi, ale to już byłó dawno po prezentacji imion, pragnę Ci przypomnieć, że kiedy piłaś wspomnianą kawę, ja opowiadałam o przykładowych problemach zdrowotnych pryszlyvh kociąt![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 48 gości