O, właśnie robi sobie wieczorną toaletę

Dzisiejszy dzień moje koty niemal w całości przespały. Rano najadły się, a teraz nawet jeść nie wołają. Chyba taka pogoda.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anka pisze:Aparat działa. Mam tylko problem z akumulatorkami. Nie wiem, muszę w końcu gdzieś się udać i dowiedzieć. Kupiłam takie o pojemności 2700, zrobiłam wszystko jak w instrukcji - i aparat nie chce współpracować, wciąż sygnalizuje konieczność zmiany baterii. A na bateriach to nie pojadę - trzeba wciąż zmieniać, szybko się rozładowywują, a ja już czekam na nowy miesiąc i nie jestem w stanie wciąż dokupywać
Anka pisze:Mam nową ładowarkę na 4 akumulatorki. Akumulatorki na początku zgodnie z instrukcją trzykrotnie załadowałam i rozładowałam, no i na koniec załadowałam czwarty raz. Jak długo - nie potrafię powiedzieć, ileś tam godzin ładują się, z sześć, siedem, jakoś tak. Ładowarka ma światełka i sygnalizuje co i jak.
Anka pisze:Mam nową ładowarkę na 4 akumulatorki. Akumulatorki na początku zgodnie z instrukcją trzykrotnie załadowałam i rozładowałam, no i na koniec załadowałam czwarty raz. Jak długo - nie potrafię powiedzieć, ileś tam godzin ładują się, z sześć, siedem, jakoś tak. Ładowarka ma światełka i sygnalizuje co i jak.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot], puszatek, Silverblue i 10 gości