Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
linex44 pisze:No cóż....przyko mi,że znów nie zdążyłam.Myślę,że napewno będzie mu tam dobrze-duży metraż,dużo miejsca do zabawy.Gorzej bedzie jak na świat przyjdą dzieci.One rodzą się z "alergią"na sierśc kota i wtedy..........panie same wiedzą jak to jest.
pozdrawiam
linex44 pisze:No cóż....przyko mi,że znów nie zdążyłam.Myślę,że napewno będzie mu tam dobrze-duży metraż,dużo miejsca do zabawy.Gorzej bedzie jak na świat przyjdą dzieci.One rodzą się z "alergią"na sierśc kota i wtedy..........panie same wiedzą jak to jest.pozdrawiam
Wawe pisze:Klaudio.![]()
![]()
Cudne to maleństwo.![]()
![]()
A z którego schroniska?
linex44 pisze:witam!Tak napradę to marzeniem mego życia jest kocio rudy.Od kilku miesięcy wchodzę na forum,czytam- kilka razy nawet dzwoniłam.No i wtedy okazuje się,że kicia jest albo za daleko np.Tarnowskie G.lub tak jak ostatnio Lublin,albo juz ma własciciela.Mija własnie rok od momentu gdy zmuszeni byliśmy uspić naszego ukochanego kotka Fuńka (brytyjczyka).Wziety był ze schroniska.Był niewidomy i pewnie dlatego tam go oddano.Byl z nami 12 lat,pokonała go wstrętna choroba.A ja tak jak pisałam jestem młodą emerytką od 2 lat,mieszkam w bloku (90 m kw.)kocham koty.No i jak zobaczyłam tego kiciusia wróciły wspomnienia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Google [Bot], Silverblue i 16 gości