Wonder i Boruta razem w nowym domku!!!!!!!!:D

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto sie 08, 2006 13:06

obydwa kotki szybko sie zadomowiły, spią od paru nocy z nami w łóżku, w zasadzie wonderka śpi na łóżku też w ciągu dnia, a mały w tym czasie się bawi ;)

cały czas czekają na życzliwego opiekuna.

dopeman

Od: Pt lip 21, 2006 8:45

Post » Wto sie 08, 2006 18:22

cześć, dzięki za propozycje... Myślałam o Wonderce, prawdę mówiąc. Napisz proszę, jak oczy, czy wymagają ciągłego leczenia?? I czy dogada się z innym kotem??

molinka

Od: Wto sie 08, 2006 14:05

Post » Wto sie 08, 2006 20:08

cześć, właśnie napisaliśmy mejla:) z oczkami będziemy wiedzieć wszystko po jutrzejszej wizycie u weta. nie wygląda mi to na koci katar, a jedynie na zaniedbanie po urazie, ale jutro napiszę więcej. co do kontaktu z innymi kotami akurat trudno nam powiedzieć bo broni w tej chwili małego. ale żyła do tej pory na dworze i jakoś musiała sobie kontakty z innymi układać. biorąc pod uwagę jej stosunek do nas po tak krótkim czasie nie powinno być problemu :D takie jest moje odczucie :)

Aśka

Od: Nie sty 22, 2006 17:43

Post » Czw sie 10, 2006 20:40

Jakąś godzinkę temu Molinka razem z rodziną odebrała Wonderkę i Borutę!!! Umowy adopcyjne wypisane i podpisane kartka z radami dotyczącymi kociambrów dana i pojechały do nowego domku. Mamy z Dopemanem nadziej, że wszystko pójdzie jak najlepiej i czekamy na informacje. Jesteśmy wdzięczni za daną szanse i za pomoc Marinelli w poszukiwaniach. :D :D :D :D
I nie ukrywamy, że nam troszeczke smutno i pusto się zrobiło, ale najważniejsze jest szczęście kotków... :oops:

Aśka

Post » Czw sie 10, 2006 21:21

Bardzo się cieszę :) dzis zadzwoniła dziewczyna która znalazla nasze ogloszenia na doptusiach.pl Pytała o Borute ( a juz wiedziałam ze ma domek )i o dwa koteczki (ktore kazono mi kilka dni temu wycofać z adoptusiów) i dzieki temu bardzo dobry domek znalazl Rumcajs od Ani Z . Dzis własnie chłopaki od Ani przyjechały do mnie zeby dotrzymac towarzystwa Gadusiowi :) Rumcajs był u mnie tylko dwie godzinki. Jego opiekunka własnie mi napisala smsa ze maly tuli się do niej :)
NIE KUPUJ! Adoptuj

ObrazekObrazek

marinella

Od: Nie wrz 04, 2005 21:24

Post » Pt sie 11, 2006 21:12

Witam! od wczoraj Wonder (teraz Melba) i Boruta (bez zmian) są z nami. Boruta najpierw nas trochę obsiusiał (nic dziwnego, dzieci trochę hałasują, a on nieprzyzwyczajony), ale już wszystko dobrze. Dzisiaj koty zaprezentowały nam prawdziwe kocie walki, Boruta biega po całym mieszkaniu, a Melba nader ostrożnie zwiedza werandę. Patrzeć na nie to prawdziwa radość....

molinka

Post » Pt sie 11, 2006 22:06

Zakraplaliśmy Melbie oczy na kanapie i ona już tam została. Leży i się liże... czyżbyśmy nie mieli gdzie spać?? :D

molinka

Post » Pt sie 11, 2006 22:27

molinka pisze:Zakraplaliśmy Melbie oczy na kanapie i ona już tam została. Leży i się liże... czyżbyśmy nie mieli gdzie spać?? :D

może wam sie kawałek posunie i się zmiescicie 8) :lol:
NIE KUPUJ! Adoptuj

ObrazekObrazek

marinella

Od: Nie wrz 04, 2005 21:24

Post » Sob sie 12, 2006 17:23

super!!!

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Nie sie 13, 2006 20:45

u nas było tak, że jak spała na łóżku to już się kierowała w nogi 8) hehe.mam nadzieje, że będzie się wam układać coraz lepiej, a mały rzeczywiście mógł się ze strachu zsiusiać... :( oby to się nie powtórzyło, szczęście w nieszczęściu, że jego siuśków w zasadzie nie czuć.głaski dla kotków.muszę przyznać, że pierwszej nocy było nam strasznie pusto i budzuliśmy się o tych godzinach o których one nas zazwyczaj budziły...jak to się człowiek szybko przyzwyczaja...

Aśka

[poprzednia]