Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/
Gratulacje dla całej ekipy. Bardzo sie cieszę, codziennie sprawdzałam co z TWISTUNIA
A teraz co z nia bedzie, będzie wypuszczona na działki czy najpierw bedzie sterylka. Macie może jakies fotki. Bardzo sie cieszę z pmyślnego przebiegu całej akcji.
Bardzo, bardzo, bardzo się cieszę Zupełnie nowe życie się dla Twistuni zaczyna. Ile nowych mozliwości ruchu ! Czy pomyśli sobie, że to ta klatka uwolniła ją od słoika Gratulacje dla ekipy łapaczy
Koteczka miała być wypuszczona bez sterylki tylko wówczas gdyby karmiła, z tego co pisała Wawe kotka ani nie jest w ciąży ani nie karmi, więc zanim wróci na działki będzie wysterylizowana.
Nie wiem czy Wawe robiła jakieś fotki, ale mam nadzieję, że wieczorkiem jak wpadnie, wrzuci jakieś fotki Twistuni:)
na jednym zdjeciu twiss jeszcze ze sloikiem siedzi na parapecie kolo czyjejs reki. czy to znaczy ze ona wcale nei taka dzika jak sie wydawalo? bedzie mozna jej domek znalezc?