Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Rafaello pisze: Kot na razie będzie kotem niewychodzącym, ale z czasem planujemy kastracje/sterylizację i będziemy wypuszczać zwierzątko do ogródka.
Rafaello pisze:
Kot na razie będzie kotem niewychodzącym, ale z czasem planujemy kastracje/sterylizację i będziemy wypuszczać zwierzątko do ogródka.
Super, że planujecie, ale ja mówiłam o matce
Rafaello pisze:Rafaello pisze:
Kot na razie będzie kotem niewychodzącym, ale z czasem planujemy kastracje/sterylizację i będziemy wypuszczać zwierzątko do ogródka.
Matka ma wlascicieli, co prawda nie są to ludzie odpowiedzialni, skoro pojawiają się u nich mioty, którymi sie zupełnie nie zajmują. W sumie nie za bardzo wiemy co w takiej sytuacji. Odebrać im kotke i wykastrować? No nie bardzo.
Rafaello pisze:Rafaello pisze:
Matka ma wlascicieli, co prawda nie są to ludzie odpowiedzialni, skoro pojawiają się u nich mioty, którymi sie zupełnie nie zajmują. W sumie nie za bardzo wiemy co w takiej sytuacji. Odebrać im kotke i wykastrować? No nie bardzo.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510 i 74 gości