piegusek pisze:Dobra, dobra - z tego co wiem, to Smietanka byla do kompletu do Pana Mleczko pierwotnie, wiec nie badzcie takie madre![]()
Taaa...
Jak sie pojawi Cytrynek, albo Cukierek czy Rum nic nie powiem.
Złudzenia to piekna rzecz

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
piegusek pisze:Dobra, dobra - z tego co wiem, to Smietanka byla do kompletu do Pana Mleczko pierwotnie, wiec nie badzcie takie madre![]()
Gen pisze:piegusek pisze:Dobra, dobra - z tego co wiem, to Smietanka byla do kompletu do Pana Mleczko pierwotnie, wiec nie badzcie takie madre![]()
Taaa...
Złudzenia to piekna rzecz![]()
.
gosiak pisze:Gen pisze:piegusek pisze:Dobra, dobra - z tego co wiem, to Smietanka byla do kompletu do Pana Mleczko pierwotnie, wiec nie badzcie takie madre![]()
Taaa...
.
Albo coś na kształt Pierniczka, czy innego Ciasteczka
piegusek pisze:gosiak pisze:Gen pisze:piegusek pisze:Dobra, dobra - z tego co wiem, to Smietanka byla do kompletu do Pana Mleczko pierwotnie, wiec nie badzcie takie madre![]()
Taaa...
.
Albo coś na kształt Pierniczka, czy innego Ciasteczka
Prosze sie nie zapedzac, ze slodyczy to ja najbardziej lubie sledzie![]()
zuza pisze:Zamykana kuweta i chodniczek przed
Mam 2 koparki w domu, co prawda nie od Eve, ale tez niezle sa
piegusek pisze::twisted:
Wogole to nie wiem czy nie zlozyc u eve69 reklamacji, wcisnela mi malego kopacza kuwetkowego - maly Nabialek musi najpierw polowe zwirku wykopac z kuwety, zeby do niej z czystym sumieniem wejsc, dzieki temu mamy plaze w domu i wogole nie oplaca sie tego odkurzac![]()
![]()
Beliowen pisze:Gratuluję, piegusku![]()
![]()
piegusek pisze:A dzis nad ranem przebudzilam sie lekko, patrze... a tu maluszek mruczy zawziecie, lezy na poduszce obok TZ-ta i myje mu jezyczkiem glowe![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuza i 40 gości