Ekhmm.... zatkało mnie.
Artur?
Matko jedyna.... Witaj, synku!
Przeciez jakos uprzedzić trzeba było, zadzwonić, że zamiarujesz ....
Twoja przyszła teściowa jest leciwą kobietą i takie niespodzianki są dość niebezpieczne przy tym upale ....
Pana Kierownika R na forum nie wepchniemy nawet we trójkę, ale zdjęcia kotom robi bez przerwy, czyli jakby uczestniczy ....
Nie wierzę....
Witaj w Klubie. Kiedy zaczniesz strzelac baranki nieznajomym, tylko dlatego, że wydawalo ci się, że pachną kocimiętką...to ...no nie wiem sama, jakiego specjalistę ci polecic.
EVIVA L`ARTE - czyli premiera nowej książki ! Ogryzek i przyjaciele w formie drukowanej !!!
My tez potwierdzamy - choroba jest nieuleczlna wrecz przeciwnie stale sie poglebia W sierpniu pobieraja sie wlasciciele naszych pierwszych kociat i ilustracją do ich slubnych zaproszen sa dwa koty
Przychodzę z pracy, włączam komputer, wchodzę na forum a tam... o rany myślę, no to mamy przerąbane MIAURTUR! Teraz to tylko przez forum będziemy pewnie rozmawiać
To nie byłoby takie głupie. Nareszcie matka będzie wiedziała na bieżąco, co sie u Was dzieje.
A przy okazji parę setek kociarzy ....
I tak wszystko w rodzinie zostanie.
U mnie odwrotnie niż u Was, bo to córka mnie zaraziła tą zarazą forumową nieuleczlną i szerzącą się bez granic. Za to ja ją miłością do kotów, więc jesteśmy kwita. Jak tu wpadłeś, toś wsiąkł. Pierwszy objaw to codzinne sprawdzanie forumowych wątków, drugi - wrażenie pustki, gdy forum nawali, trzeci... a co tam, nie będę straszyć, sam zobaczysz!